Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jania wzór do naśladowania

Ile wydaliście dziś pieniędzy?

Polecane posty

Gość gdgdgd
Ja tam na swoim nie jestem ale: 100 na dentyste 12 z groszami na karme dla psa

Gość ja ja ja
ok 8 zl. Chipsy, bulka, dwa tarczyny pomaranczowe i chusteczki do nosa:)

Gość oddaj sprawe na policje
ja $45 ale ile moj maz to nie wiem :D :D :D

0 zl.....narazie nie mam czasu ani pieniedzy łazic po sklepach ale juz w weekend zakupowe szalenstwo:classic_cool: czeka na mnie nowy plaszcz:classic_cool: ps zna ktos sposob na wyleczenie sie z zakupoholizmu?

Martwię się tym, że tak duzo wydajecie :o Banany, gry, kebaby!!! Bez tego mozna się przeciez obyć :D A ja do listy dzisiejszych wydatków dopisuję jeszcze 20 zł, bo nie wytrzymałam i poszłam na wieczorną mszę, choć boli mi kolano, ale co tam :o A Ksiądz wie, że ja zawsze jestem hojna, stanął przede mną i tak patrzył... Sypnęłam wszystkie drobniaki :O Mam nadzieję, że jutro mniej wydam :O

Gość esmeralda z czarnym okiem
Jania to ty jesz słodycze? :O

Gość bibeloty
Ja kupilam dzisiaj bilet miesieczny za 32 zł, 35 poszło na korki z fizyki ;p, 25 na obiad w barze, i chyba z 10 na jakies batoniki, soczki itp ;)

Gość gdgdgd
O przepraszam, zupełnie zapomniałam, że kolejną ratę czesnego wpłaciłam czyli nie 120 ale 720:o

dwie kanapki gotowe w pracy i woda mineralna i guma - 6zeta kawa i woda w knajpie - 11zeta czyli razem 17

Gość Nicpoń 2009
62 zł na pomadkę do ust, peeling Garnier, herbatę, szczoteczki do zębow w promocji po 2 szt. i gąbki :)

a ja dzisiaj nic nie wydalam ;P w szkole glodowka, a po szkle zaraz do domu i nigdzie nie wychodzilam :P musze zbierac na splacenie mandatu :O

Gość gdgdgd
sorki, 712

Gość Nicpoń 2009
Jania wzór do naśladowania Jem duzo słodyczy, najbardziej lubię batoniki, pączki i napoleonki, inne troche mniej Z kolei syn wcina po kilka paczek chipsów dziennie, a mąż je dużo mięsa i kiełbas, co wychodzi drożej niż moje słodycze Nie rozumiem, jak mogłaś napisac wiersz o grubasach? To co jesz to grzech. To co je twój syn to twój ciężki grzech. Wiesz ile soli i utwardzanego tłuszczu maja Chipsy? Masz gdzieś zdrowie dziecka?

Gość Nicpoń 2009
trywialna sucz na wóde go fuck yourself and do it again Trywialna, trzeba było gumki kupić. Ja mam o wszystkim pamiętać? Dbam tu o wygląd i ciało, a ty się obijasz :O

Gość leon12
JANIA TY SIE NADAJESZ DO OSRANIA DOBRANOC!!!!LARWO!!!!

Gość gdgdgd
jeszcze mi sie przypomnialo ze przeciez poczta pobiera za przekaz 2,50 czyli tak naprawde ok 715 tym razem juz na serio

Gość SAMIECCCCCC
O tym szpitalu ,to piszesz na każdym topiku.Napisz jeszcze jak Cie głodzili.Jesteś żałosna

Gość Nicpoń 2009
trywialna sucz ciao bambino :P 🖐️

Gość gdzie jestes bambi hęę
brakuje mi cie troche sukinkocie :P

Gość //////////
szalik 5funtow, na chuste z top szopa 10, 5.60 na calodzienny bilet strefa 1-4 (Londyn) 5 na kfc i 15 funtow na jedzenie+butelka czerwonego

Gość Kocyk
40 zł na żarcie dla kota(starczy na jakieś 4 dni -.-),17 zł w spozywczaku,27 kary za przetrzymywanie książek w bibliotece,32 opłaty allegro,13 majciochy. Eee...a piątkowa wypłata będzie najmarniejsza z marnych :(