Gość gdgdgd Napisano Marzec 23, 2009 Ja tam na swoim nie jestem ale: 100 na dentyste 12 z groszami na karme dla psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja Napisano Marzec 23, 2009 ok 8 zl. Chipsy, bulka, dwa tarczyny pomaranczowe i chusteczki do nosa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oddaj sprawe na policje Napisano Marzec 23, 2009 ja $45 ale ile moj maz to nie wiem :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 23, 2009 no banany sa drogie :( kosztują prawie 8 złotych :( boga się nie boją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Marzec 23, 2009 0 zl.....narazie nie mam czasu ani pieniedzy łazic po sklepach ale juz w weekend zakupowe szalenstwo czeka na mnie nowy plaszcz ps zna ktos sposob na wyleczenie sie z zakupoholizmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Martwię się tym, że tak duzo wydajecie :o Banany, gry, kebaby!!! Bez tego mozna się przeciez obyć :D A ja do listy dzisiejszych wydatków dopisuję jeszcze 20 zł, bo nie wytrzymałam i poszłam na wieczorną mszę, choć boli mi kolano, ale co tam :o A Ksiądz wie, że ja zawsze jestem hojna, stanął przede mną i tak patrzył... Sypnęłam wszystkie drobniaki :O Mam nadzieję, że jutro mniej wydam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 23, 2009 250 zł :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Na co??? . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość esmeralda z czarnym okiem Napisano Marzec 23, 2009 Jania to ty jesz słodycze? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bibeloty Napisano Marzec 23, 2009 Ja kupilam dzisiaj bilet miesieczny za 32 zł, 35 poszło na korki z fizyki ;p, 25 na obiad w barze, i chyba z 10 na jakies batoniki, soczki itp ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Jem duzo słodyczy, najbardziej lubię batoniki, pączki i napoleonki, inne troche mniej :) Z kolei syn wcina po kilka paczek chipsów dziennie, a mąż je dużo mięsa i kiełbas, co wychodzi drożej niż moje słodycze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 23, 2009 na wóde :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdgdgd Napisano Marzec 23, 2009 O przepraszam, zupełnie zapomniałam, że kolejną ratę czesnego wpłaciłam czyli nie 120 ale 720:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maskopatol 0 Napisano Marzec 23, 2009 dwie kanapki gotowe w pracy i woda mineralna i guma - 6zeta kawa i woda w knajpie - 11zeta czyli razem 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicpoń 2009 Napisano Marzec 23, 2009 62 zł na pomadkę do ust, peeling Garnier, herbatę, szczoteczki do zębow w promocji po 2 szt. i gąbki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DearMissJC 0 Napisano Marzec 23, 2009 a ja dzisiaj nic nie wydalam ;P w szkole glodowka, a po szkle zaraz do domu i nigdzie nie wychodzilam :P musze zbierac na splacenie mandatu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdgdgd Napisano Marzec 23, 2009 sorki, 712 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicpoń 2009 Napisano Marzec 23, 2009 Jania wzór do naśladowania Jem duzo słodyczy, najbardziej lubię batoniki, pączki i napoleonki, inne troche mniej Z kolei syn wcina po kilka paczek chipsów dziennie, a mąż je dużo mięsa i kiełbas, co wychodzi drożej niż moje słodycze Nie rozumiem, jak mogłaś napisac wiersz o grubasach? To co jesz to grzech. To co je twój syn to twój ciężki grzech. Wiesz ile soli i utwardzanego tłuszczu maja Chipsy? Masz gdzieś zdrowie dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicpoń 2009 Napisano Marzec 23, 2009 trywialna sucz na wóde go fuck yourself and do it again Trywialna, trzeba było gumki kupić. Ja mam o wszystkim pamiętać? Dbam tu o wygląd i ciało, a ty się obijasz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Ech, nie każę przeciez jeść synowi chipsów, namawiam go, by nie jadł, ale wiesz, jak to jest z tymi nastolatkami :o Są uparte i nie słuchają mądrzejszych :o A ja, chociaz jem słodycze, gruba nie jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 23, 2009 ciao bambino :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Marzec 23, 2009 jania - ile ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leon12 Napisano Marzec 23, 2009 JANIA TY SIE NADAJESZ DO OSRANIA DOBRANOC!!!!LARWO!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Bardzo mało :) 58 :) Choć musze przyznać, że jeszcze miesiąc temu dochodziłam do sześćdziesiatki, ale byłam w szpitalu i tam mnie porządnie przegłodzili tymi swoimi marchewkami i kisielkami :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdgdgd Napisano Marzec 23, 2009 jeszcze mi sie przypomnialo ze przeciez poczta pobiera za przekaz 2,50 czyli tak naprawde ok 715 tym razem juz na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SAMIECCCCCC Napisano Marzec 23, 2009 O tym szpitalu ,to piszesz na każdym topiku.Napisz jeszcze jak Cie głodzili.Jesteś żałosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nicpoń 2009 Napisano Marzec 23, 2009 trywialna sucz ciao bambino :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie jestes bambi hęę Napisano Marzec 23, 2009 brakuje mi cie troche sukinkocie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ////////// Napisano Marzec 23, 2009 szalik 5funtow, na chuste z top szopa 10, 5.60 na calodzienny bilet strefa 1-4 (Londyn) 5 na kfc i 15 funtow na jedzenie+butelka czerwonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocyk Napisano Marzec 23, 2009 40 zł na żarcie dla kota(starczy na jakieś 4 dni -.-),17 zł w spozywczaku,27 kary za przetrzymywanie książek w bibliotece,32 opłaty allegro,13 majciochy. Eee...a piątkowa wypłata będzie najmarniejsza z marnych :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach