Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaręczynowy boy

pytanie do Kobiet

Polecane posty

Gość zaręczynowy boy

Witam drogie Panie. Mam pytanie jak chciałbyś cie aby wyglądały Wasze zaręczyny ? Jestem z partnerka już 2 lata i rozmawialiśmy o zaręczynach etc.. Chciałbym aby były jakies originalne a nie jakies sposoby oklepane przez "x" pokoleń. Myslałem aby to uczunic w kwietniu w jej urodziny ale miesiąc troszke chłodny i sam niewiem bo na przejażdżkę bryczka po krk troszke zimno wydajemi się. Podsuńci mi proszę jakis pomysł

Gość moja kolezanka mi opowiadala
o chlopaku ktory oswiadczyl sie swojej dziewczynie w polu (albo szklarni) tulipanow - tzn. dogadal sie z pracownikami ze przyjedzie na chwile ze swoja dziewczyna i sie jej tam oswiadczy, mysle ze to bardzo oryginalne

Gość Podszywacz na wygnaniu
polecam sposób opisany na kafetrii swojego czasu robił ogólnie furorę na internecie. Pierścionek z Norki Nestle. Na pewno nikt go nie wykonał choć każdy o tym słyszał.

Gość zona slawka
moze zapros do rozarium.ciezko wymyslec cos nowego.

na pewno musi to byc niespodzianka nie rozmawiaj z nia na ten temat nie mow,ze cos planujesz.ta bryczka to dobry pomysl.moj kumpel oswiadczyl sie dziewczynie w centrum handlowym,moze to nie oryginalne,ale zrobil to przy ludziach i wszyscy klaskali i krzyczeli TAAAAAAAAAAAK powiedz tak.moze zabierz ja tam gdzie sie poznaliscie lub jakas dobra restauracja.

Gość Podszywacz na wygnaniu
gorzej jak dziewczyna powie nie ... to dopiero szał przy ludziach ! :)

Gość może i oklepany
ale słyszałam gdzieś że chłpoka zaprosił (normalnie bez żadnych zamiarów, ona o zaręczynach nic w tej chwili nie wiedziała) dziewczyne na kolacje i kelner podał lampki z szampanem a w jej lampce był pireścionek, musiał byś zagadac przed tem z kelnerem, jak dla mnie fajny pomysł

Gość zaręczynowy boy
Poznalismy się w aQłaparku :) wiem że kobiety lubią niespodzianki dlatego nic nikomu niemówie, poprostu chciałbym aby to było orygilane.. bryczka tak ale w kwietniu zimno jeszcze wlaśnie jest..

Gość ja pierdykam
ojej! no to zaszalej w maju! poza tym nie musisz sie upierac przy tej bryczce

Gość zaręczynowy boy
w maju niby tak.. ale chyba normalne że dziewczyna wolałaby w urodziny aby to było :P

Gość noela333
Moje kochanie chciało mnie zaprosic do restauracji kupił kwiaty itd ale nie wiedział ,że wyjdę wcześniej z pracy i tu był pech. Wchodzę do domu i nie wiedziałam co jest grane on wybiegł jak poparzony z pod prysznica, zupełnie nagi chwycił kwiaty i pierscionek klęknoł na środku pokoju i poprosił mnie o ręke. Był tak zestresowany i zaskoczony, że nie wiedział co robić. To było tak urocze, że popłakałam sie ze śmiechu i powiedziałam tak. Nie musi być pięknego otoczenia i famfar ważne, że się kochcie ;)

Gość najpiękiniejszee
jak dla mnie najpiękniejsze- spotkaj się z nią koło 21, wywieź ją nad jakieś pobliskie jeziorko lub lasek- byleby było ciemno i odludnie (gorzej jakżeś z miasta) złap ją za ręce, stań naprzeciwko niej (nie klęcz jak debil) i zapytaj się jej pod gwiazdami. dla mnie takie zaręczyny są najmagiczniejsze

Gość zaręczynowy boy
ktoś ma jeszcze jakies pomysły ? Przypomne że urodziny partnerska ma na początku kwietnia więc wydaje mi się że troszke za zimno na przejazdy bryczką i spotkanie na polanie..

Gość Syśśka
Zabierz ją do Honolulu i podczas pięknego zachodu słońca na plaży się jej oświadcz :D

Gość StiVeQ
też bym się wsumie dowiedzieć gdzie najlepiej zabrac kobiete.

Gość a twoja narzeczona
jakie chcialaby miec zaręczyny, bo jej zdanie chyba jest wazniejsze niz nasze

Gość dorosła dama
A moj kochany zrobił mi niespodzianke i wynajął tylko dla nas cały kompleks saun i jacuzzi. W srodku romantyczny nastrój- świeczki, romantyczna muzyka... kiedy relaksowalam się w jacuzzi z kieliszkiem szampana moj kochany wyskoczyl z pierscionkiem:) Naprawde zrobilo to na mnie wrazenie :)

Gość a twoja narzeczona
a wlasciwie to jakie ma znaczenie jakie bedą zaręczyny? biorąc pod uwagę liczbę rozwodow i nieszczęsliwych malzenstw...

Gość nie lubię tłumów
jestem niesmiała i nie chcialabym pzrezywać oświadczyn w tłumię. Jeżdżę konno, dlatego mógłby oświadczyć się w stajni albo zabrać mnie na romantyczną przejażdżkę konną i po drodze coś wymyślić... Gdybym była odważna mogłby to być skok ze spadochronem, albo wynajęty samolot latający nad miastem z szarfą Ewelina kocham cie wyjdziesz za mnie... Niesatety jestem sama:) Życzę by oświadczyny były najpięknieszymi jakie sobie nawet w tej chwili nie potrafisz wyobrazić

Gość chciałabym tez
przecież napisał, że to ma być niespodzianka to nie będzie się pytał dziewczynie co by chciała. Po 2 latach znasz ją najlepiej i myślę, że sam musisz dokonać wyboru co ją powali na kolana i na pewno powie TAK

Gość mnie oświadczył się
tak zwyczajnie w domu bez kwaitów, świec, nastroju. Wtedy odpowiedziałam TAK bo nie jestem asertywna ale wiedziałam, że to są nasze ostatnie chwile. Zakończyłam nasz wieloletni związek w wyznaczonym dniu zaręczyn. Gdyby mnie kochał,lepiej by się postarał, prawda?

Gość gostkowaamasia
w plenerze jest najfajniej ale zależy od kobiety. ja bym nie chciała w restauracji ani gdzies na mieście. może właśnie romantycznie bedzie iść na wycieczkę i właśnie na takim zimnie sie oświadczyć. ale ty ją najlepiej znasz.

Gość niema nic więcej
Witam niemacie Panie jakiś marzeń jak chciałybyście aby wyglądał ten dzień ? zupełnie niemam pomysłu a niechciałbym zawieśc partnerki. Myślałem nawet o pływającej restauracji ale niewiem czy cos takiego istnieje jeszcze w Krakowie.

Gość a co ty
na razie jestesmy na etapie marzenia o znalezieniu narzeczonego

Gość czyscioszkazzamoscia
Zgadza się :).

Gość wichłacz
mnie to gówno na szczęście ominęło

Gość ciekawski........
a Myślicie że Kraków przejazd bryczką, kwiaty rtc. jest romantyczne ? bo wpadłem właśnie na taki pomyśl, ewentualnie rejs statkiem gdzieś ale z tym będzie trudniej...:(

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość zaręczynowy boy
ok dziękuję wszystkim, kupiłem juz pierścionek i wynajołem luksusowy hotel w Krakowie, zamówiłem kwiaty i teraz czekam tylko na termin no i na tą chwilę.