Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamkne

Priorytetem większości ludzi na naszej klasie jest wzbudzenie zazdrości u innych

Polecane posty

Gość Zamkne

Taka jest prawda. Doszłam do tego wczoraj ze znajomymi.Ludzie zamieszczaja zdjecia zeby pokazac sie innym, tak zeby inni zazdrościli.

Gość fdfdhfghdfghsdfhgf
wow jak na to wpadlas?

Gość a co w tym dziwnego
Każdy chciałby być podziwiany i żeby inni mu zazdrościli.

Gość EskiFloreski
Zgadzam sie z tym gg. Co chwile kolezanki ktore maja po 25 lat maja opisy typu: kocham cie kochanie, stypendium hurra!, nowy samochodzik :P

Gość Rozwalam topiki
Prochu nie odkryłaś :P

Gość sadsa
Koleżanka z lo wczoraj wrzuciła, fotkę przeraziłam się, bo wygląda jak monstrum przytyła ze 30 kg...i czym ona się chwali? ;)

Gość sadsa
a koleżaneczki z lo w opisie, pięknie wyglądasz, kurna już by nic nie pisały lepiej...

Gość 390 zł. na buty
w wieku 25 lat to juz sie powinno miec studia skonczone :P

koleżanka na gg średnio co 2 tygodnie zamieszczała ( i pewnie zamieszcza) taki opis : "kocham cię krzysiu" "grzesiu tylko ty" "marcin tęsknie kocham" itp :) dobrze, że już z gg nie korzystam

Gość Rozwalam topiki
390 zł. na buty - nie każdy idzie na jakieś frajerskie studia 4 czy 5 letnie, niektórzy wybierają medycynę, która jest "nieco" dłuższa :P:P:P

Gość karnet na siłownie
w ogóle te wszystkie fotki, srotki, nasze klasy, srasy to jeden wielki obciach. Jeszcze fotka to mogę zrozumieć, ktoś szuka pary, to wstawia 1000 fot w różnych pozach i z "dziubkami", to wiadomo,że portal dla debili, ale nasza klasa to portal dla "normalnych" ludzi, ale po co wstawiać 10000 fot swojej mordki, 100000 swoich dzieci i 10000 zdjec z wakacji?????????

Gość Herta von Braun
Moi znajomi, notorycznie ci sami co chwilkę dawają na nasza-klasa zdjęcia swoich dzieciaczek, w róznych pozach, a pod zdjeciami komentarze: Ojej jaki on duzzzzy, jaki wyrosl z niego przystojniaczek, slodziuuuutkiiiii jest, ojejjjj ojejjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja myśle że zależy kto i co ma napisane :) Nie powinno się określać ogólnikowo :) No ale z tego co widze na nk dziewczyny pokazują już coraz to gorsze rzeczy :)

Gość sadsa
Jeszcze jak jest małe dziecko, to ujdzie...ale komentarze to laski, która przytyła masakryczne pisać, że ładnie wygląda, nie mam nic do otyłych osób, ale ona już chorobliwie jest gruba...

Gość sadsa
I to gadanie, że tak jest łatwiej podzielić się zdjęciami ze znajomymi, że wrzucasz zdjęcia i od razu wszyscy widzą. To co to za znajomi żeby dowiedzieć się, jak aktualnie wygląda ktoś muszę wchodzić na naszą klasę...wirtualnie znajomi, czyli złudzenie, że ma się znajomych. W 100 proc. popieram, że to chwalenie się tylko.

Gość EVE-25
nasza-klasa powstala zeby odnalezc znajomych z szkolnych lat itd. z poczatku bylo ok ale teraz to porazka,wszyscy sie chwala a to wycieczkami a to samochodami,domami,matko!!!! :P

Gość EVE-25
nasza-klasa uzaleznia,w niektorych urzedach jest juz zakaz wchodzenia na ten portal bo ludzie nawet w pracy wchodza na nk jak w jakims amoku normalnie hahaha :P

Gość Florian Ącki
Moja kolezanka wczoraj dala zdjeciw w samym staniku. Fakt, ma zablokowana galerie dla obcych, ale jak dla mnie takie zdjecie dla znajomych jest niepotrzebne Poza tym, dziwie sie skad ludzie znajduja czas na nasza klase zeby dawac co chwile zdjecia. To trzeba miec czas na takie cos. Albo dziwie sie ze komus sie chce bawic progrmami i robic takie zestawienia malychy fotek jako jedno zdjecie.

Gość dylemat tym bardziej wiekszyC
Cała prawda. Ludzie lubia jak ktos zazdrosci.

Gość dosyc mederstwa
Zgadzam sie i nie zgadzam sie. Znam ludzi ktorzy maja duzo zdjec ale ich celem nie jest wcale wzbudzanie zazdrosci ani chwalenie sie tylko raczej chec pokazania innych zakatkow swiata

Gość bo to jest wazne
Jesssu to mają nic nie wrzucać?? chyba na tym polega ten portal żeby zobaczyć co słychać u niektórych dawnych znajomych.

Gość szukam przygod
Mylisz sie. Sama mam 60 zdjecw galerii. Ale nie chwale sie niczym. Po prostu sa to zdjecia z imprez, wycieczek ze znajomymi. Milo sie to wspomina.

Gość
raczej podziwu powiedziałabym...

Gość sadsf
Ta nie chwalicie się :D, bo jaką to wrzucać, co to serwis do wrzucania fotek...

Gość sadsf
Choć z drugiej strony to jest dobre, bo są osoby po których się pewnych rzeczy nie spodziewałam, a dzięki naszej klasie wiem żeby trzymać się do nich z daleka

Gość jbsduoawfo
ja mam nk ale nie mam sie czym chwalic :o kaszalot ze mnie przeogromny

Gość Literka q
Ja tez sie ciesze ze jest ten portal bo poznalam osoby blizej. Nie spodziewalam sie ze niektorzy taki lans preferuja. Zmienilam o nich calkiem zdanie.