Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to jest wazne

Zakonczenie znajomosci

Polecane posty

Gość bo to jest wazne

Poznalam niedawno faceta. Spotkalismy sie pare razy. Doszlo jednak do tego ze zaproponowal kolejne spotkanie po czym sie nie odezwal, a raczej odezwal sie dopiero poznym wieczorem, jak ja juz poszlam na impreze. wiedzac gdzie jestem jednak nie przyszedl, zamiast tego wyslal smsa z przeprosinami. juz wiem co to oznacza, zwyczajna zlewka wiec mam zamiar sie z tego wycofac. Jestem pewna, ze jeszcze sie do mnie odezwie. I teraz pytanie: mam go po prostu olac i nic nie odpisac czy mam mu szczerze powiedziec, ze powinnismy sobie dac spokoj? Normalnie bym wybrala to pierwsze no ale polubilam go troche i nie chcialabym to tak zakonczyc, tylko z klasa. Pytanie kieruje szczegolnie do panow ;-)

Gość bo to jest wazne
ludzie prosze poradzcie bo ja naprawde nie wiem jak to rozegrac :-(

Gość bo to jest wazne
i co jeszcze ważniejsze jestem facetem i mam na imie Klaudiusz :-0

Gość najlepiej weź
mu obciągnij, gdy dostanie to co chciał to sam przestanie się z Tobą kontaktować.

Gość bo to jest wazne
Uwierz jakbym mu obciagnela to by dopiero nie dal mi spokoju... Czy jest tu ktos normalny?

Gość bo to jest wazne
tak zrobie :-) dziekuje 👄

Gość bo to jest wazne
za chwilke wychodze :) napisałam mu esika zeby się odswieżył bo chce mu zrobić niespodzianke :) dobrze zrobiłam, ze go uprzedziłam? no pomóżcie trochę , ja naprawde bardzo go lubiue...