Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ParisM

Komu się właśnie rozpada związek ?

Polecane posty

Moja miłość wisi na włosku.. Chociaż Kocham GO nad życie. Kto ma taki sam problem? - piszcie

Gość bajki
Mój wisiał półtora roku temu... wydawało się że to koniec... A dzisiaj? Znowu jesteśmy razem.. :)

Gość bambosz na szpilce
mnie sie rozpadl juz....

Gość dojrzała panna
Paris M ....a jaki jest powód że wisi na włosku ? Stenia współczuję :(

Gość do ilu razy sztuka
moj sie rozpadl tydzien temu...4 zwiazek...

dojrzala panna... zagubilismy sie z mezem przez potezne problemy, stress, stalismy sie dla siebie zupelnie obcy.... duza roznica wieku.... zal, strach, pewnie niedlugo odejde... nie mam sily juz zyc, tak zyc.

ja sie wyprowadzilam, ale widujemy sie co drugi dzien...on uwaza, ze to dziecinada i mam wracac do domu. a ja nie wiem...bardzo mnie oszukal.

Onja Gratuluje odwagi o wyprowadzce.... ja wciaz analizuje nasze zycie, doszukuje sie czegos czego nie ma, czeka mnie zmiana miejsca zamieszkania, mam prace dobra prace, mamy dziecko (5 lat), wszystko mnie przeroslo.

Gość gryzik
moj sie rozpadl miesiac temu..po 3 latach.. teraz ja probuje z kims innym i on tez juz kogos ma... czasem jest bardzo ciezko.ale z drugiej strony nie zaluje..bo jelsi tak wyszlo to chyba nie bylismy sobie przeznaczeni..a co to za zwiazek bz miłosci?

Stenia- najtrudniej jest wyjsc z domu, pozniej naprawde jest duzo latwiej...ja bardzo go kocham i nie wykluczam powrotu, ale to nie takie proste...

Gość bambosz na szpilce
gryzik mialam podobnie jak TY,

gryzik- zobacz jak to jest...jestes z kims kilka lat, a pozniej wystarcza miesiac by probowac z kims innym...jakos tak szybko jakby nic nie bylo...ja nie uwazam, ze to zle- po prostu tak szybko wszystko sie zmienia..

Gość gryzik
i powiem wam ze gdyby nie ta nowa osoba,mimo ze widzielismy sie tylko raz..ale caly czss piszemy i dzwonimy,to chyba bym umarla.z bolu z tesknoty,a tak jesli on twierdzi ze cierpi ale jest z ta nowa,,to niech bedzie..bo juz wybrał..a ja uwazam ze nie ma miłosci..nie po takich słowach jakie przez 3 lata słyszłam i obietnice..co za porażka...

Gość gryzik
onja..moj były z ktorym byłam 3 lata znalazł sobie pocieszycielke w tydzien..swietnie nie?i jestem pewna ze nie znał jej wczesniej.,, dlatego ja też z kims próbuje..niech nie mysli ze bede czekała..ze on moze sie wybawic..pobzykac..a ja go przyjme z powrotem..nie ma takiej opcji..ta pocieszycielka zamknał sobie droge powrotu..

przykro mi gryzik...moj facet jest pewny, ze wroce i nawet troche sie stara, ale ja nie wiem czy potrafie mu jeszcze zaufac.

Gość gryzik
dzieki ale mnie juz nie jest przykro..juz to przełknełam,ten nowy jest super facetem i mimo ze moze nic z tego nie wyjdzie to w tym momencie jest bardzo wazna czescia mojego zycia,przesyla sms na dzien dobry,na dobrtanoc.i to trzyma mnie przy drowych zmysłach..

popierdolone to wszystko...gryzik trzymaj sie tego chlopaka i pozytywnego stanu jak najdluzej! w koncu wszystko sie uspokoii. Ja tez mam nadzieje wydobrzec i trzezwo spojrzec na sytuacje, ktora mnie spotkala.

Gość bambosz na szpilce
ale gryzik mowilas ze ten drugi ma dziewczyne>>>>>

Gość gryzik
no moj były ma panne ten z którym byłam 3 lata,i od miesiaca nie jestesmy razem

Gość gryzik
wiec ja nie bede cierpiała tylko tez sie zajme poznawaniem nowych osób.

Gość bambosz na szpilce
tylko kochana nie szukaj nikogo na sile bo to nie ma sensu , nie boj sie samotnosci mnie lek przeszedl juz po 3 miesiacach i teraz jestem sama i jest naprawde ok.