Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodowa. kfkf

mój pierwszy raz .

Polecane posty

Gość jagodowa. kfkf

Ciągle przede mną.. mam chłopaka ktorego bardzo kocham i z ktorym chcialabym to zrobić.. ale strasznie sie boje dwoch rzeczy - po pierwsze strasznie boje sie ciazy.. ile to juz razy prawie '''to''' robilismy ale ja sie balam i nic z tego.. oczywiscie w gre wchodza prezerwatywy ale to i tak mnie nie przekonuje, a o tabletkach nie ma mowy.. - druga rzecz to ból. nawet gdy wklada mi tam palca, gleboko i mocno to bardzo boli. :/ nie mowiac o penisie...

Gość jagodowa. kfkf
moze jakies rady? :/

Co do ryzyka ciąży, to najlepiej sięgnąć po dobrą prezerwatwę. Co do bólu, to: 1. Skoro czujesz ból podczas penetracji palcem, powinniście ograniczyć się narazie do penetrowania cię jednym palcem. Tak długo aż przyzwyczaisz się i przestanie boleć. 2. Potem to samo z dwoma palcami. 3. Dopiero wtedy pełen stosunek. Oczywiście można na siłę od razu wprowadzić penisa, ale z punktu widzenia kobiety może wiązać się to z silnym szokiem psychicznym powodowanym przez ból i upływ krwi.

Gość lalallalallallal
Tym razem to znowu ja/ wiesz co ci powiem... czepiasz sie... zle jak prawiczek sie odzywa a jak milczy to jeszcze gorzej. zastanow sie człowieku co chcesz