Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renata 34

Dziś się dowiedzialam, ze nie mogę brać tabletek a on..........

Polecane posty

Gość renata 34

a on nie może w gumce:( proszę was dziewczyny o radę, jakie jeszcze sa możliwe metody antykoncepcji i co polecacie:O dziekuje za pomoc

Gość rjsaj
a czemu nie moższe brac tabletek i czemu on nie może w gumce? pewnie uczulenie na lateks?;)

Gość truje sobie ot tak dla zabawy
Spirala?

Gość renata 34
tak, uczulenie na latex:P ja mam zmiany w piersi i nie moge ryzykowac:( spirala....stosujecie to dziewczyny? jakos kojazy mi sie to z siostra zakonną ktora moi, ze to powoduje poronienie.....czyli dochodzi do zaplodnienia:( chce jak najszybciej znalesc jakis sposob, ale rozsądny...

Gość renata 34
dodam jeszcze, ze nie mamy dzieci poczytam o spiralach, ale jesli macie inne pomysly to bardzo proszę

Gość Anika22
kolerzanka sprawiła sobie taki termometr kt.spr.dni płodne i niepłodne, ale niestety kosztuje ok 1000zł, podobno są i tańsze.

Gość renata 34
ale jaka jest pewnosc, ze w nieplodne nie zajdzie? dlugo uzywa takiej metody? mozesz powiedziec, ze jest skuteczna?

Gość sbxjsdavxc
renata 34-masz 34 lata a jestes głupia jak 15 latka:-) Masz google,wiec wpisz metody antykoncepcyjne i uzyskasz odp.A poza tym ,ani internet,ani tym bardziej forum nie pomoze Ci w wyborze odpowiedniej dla Ciebie i Twjego partnera metody antykoncepcji.Od tego jest lekarz ginekolog. Dziwic sie nmastolatkom ,ze niezbyt logicznie mysla jak tutaj taka "stara "kobieta nie wie co zrobic,gdzie sie udac po poradę/.

Gość Anika22
używa jej niecały rok(chciała zrezygnować z prezerwatyw)jest zadowolona(choć marudzi,że dużo tych płodnych dni"wychodzi"), niestety nie podami Ci nazwy ani firmy, ale może też pogadaj z ginekologiem?

Gość sbxjsdavxc
Anika22 :-) a Ty lepiej poznaj taką koleŻankę ktora wytłumaczy Ci zasady piswoni ;-)

Gość mcmer
Baby comp albo ledy comp czytałam i to jest jak naturalne metody planowania rodziny tylko kosztuje dużo ale sie zwraca ja bym to wybrała dla ciebie

Gość renata 34
poczytac mogę i własnie to robie, ale interesuja mnie odczucia kobiet majacych np spiralę

Gość są przecież
gumki z innych materiałow, nie tylko lateks :o

Gość sbxjsdavxc
renata 34--a wiesz na epwno ,ze mozesz miec załozona spirale domaciczna.Robiłłaś pod tym katem badania?L

Gość tere fere fere
prezerwatywy durex ultima - bezlateksowe - mozna kupić w necie - drogie. Ale cos za cos.

Gość jak najbardziej można
słyszałam że są prezerwatywy kauczukowe ale nie pamiętam jakiej firmy spirali nie polecam bo moja siostra miała i zaszla ...