Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swatka

Kryptonim-pierścinek!

Polecane posty

Gość swatka

Witam,mam do was prośbę. Dzis facet przyjaciółki ,z która pracuje ,dzwonił do mnie i konspiracyjnym szeptem poprosił"Czy możesz mi jakoś załatwić rozmiar palca M.?" Ucieszyłam si ,jak głupia ,bo juz dawno wierciłam im dziurę w brzuchu;),żeby się chajtnęli a teraz widocznie on przechodzi do czynów. Problem w tym ,że kompletnie nie mam pomysłu ,jak to zrobic ,żeby ona sie nie zoriętowała ,co i jak. Macie może jakieś pomysły? Mam tydzień ,widuje sie z nią codzienne,z jej facetem jesteśmy kumplami i najgorsze jest to ,ze ja zawsze byłam ta swatka ,co to o ślub sie pyta więc musze byc wyjątkowo ostrożna ,żeby nie wpadła na nic.

Gość noranora
Może cos zacząc podejrzewać ,jak tak zwyczajnie weźmie jej pierscionek do przymiarki. Może udaj ,ze musisz mamie kupic pieścionek i powiedz ,ze mama ma chyba podobny rozmiar do niej .Powiedz cos w stylu,że- ,o daj ,przymierzyć na chwile ,to porównam . I juz!

No żeby przypadkiem... Nie zakładałaś nigdy pierścionka koleżanki żeby zobaczyć jak wygląda na dłoni? Dziwna by musiała być żeby dokładać do tego filozofię.

Gość to jestescie kumplami
to ty obojniak? tak? :classic_cool: