Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

River17

odp mi choc raz

Polecane posty

Kocham rock i metal, jestem dziewczyną,ale uwielbiam ubierać się w czarne ciuch, rockowo i sportowo, ale czasami tak sobie myslę czy dorosła kobieta w rockowych ciuchach to nie jest trochę śmiesznę?

Gość słuchanie metalu jest śmieszne
czyli i tak jesteś śmieszna :classic_cool:

Każdy może słuchać czego chce-to jest wolność. Śmieszne jest zachwycanie się Dodą czy Mandaryną-bo to kompletne beztalencia-brzydkie, głupie i nic nie potrafią. Metalowcy latami ćwiczą umiejętności- gry na instrumentach, głosu, itp. Nie ma to jak kultura. Rocka i metalu slucha mnóstwo osób, a 1/4 obywateli tego świata jest wobec tego śmieszna?

Gość metale są brzydcy i się nie
myją

Gość have you been to the space
ja tam nie mam z tym problemów. noszę czarne ciuchy, trochę rockowych dodatków, ale z wiekiem po prostu ograniczam to trochę.

Gość pathetic
to ze sie ubierasz pod to co sluchasz znaczy ze nie masz wlasnego stylu i to jest smieszne i dziecinne duzo ludzi slucha rock i metal i nie ubieraja sie rockowo czy na czarno

Gość ja slucham duzo rocka
three days grace, linkin park troche reggae i troche metalu i ubieram sie...calkowicie normalnie bo wcale nie podoba mi sie styl gotycki czy rockowy i metalowy