Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloesowy

muzyka

Polecane posty

Gość aloesowy
torn nie za bardzo mi odpowiada ten styl, no ale kazdy ma inny gust

Gość
no z tą miłością to nie przesadzajmy :D oni też nagrywali gnioty zwłaszcza linkin park ma wiele numerów na jedno kopyto bardzo lubiłam SOAD ale zwyczajnie mi się znudził - a BYOB wręcz nienawidzę A Muse, który Ci się nie podoba uważam za fajny zespół, który ma swój styl ;) ot tak do posłuchania

Nie przesadzam. Każdy ma swoje potknięcia, gorsze kawałki- ale to nie zmienia faktu,że niektóre ich piosenki mają genialne. Miałam kiedyś w życiu dośc ciężki okres i mogę powiedzieć jak kolwiek to śmiesznie zabrzmi,że m.in. muzyka uratowała mnie

Gość
co do Stinga to się zgodzę Pearl Jam mi nie podchodzi, choć niektóre kawałki nie są złe a może tak coś polskiego? ;) Myslovitz - w deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

Gość aloesowy
z calym szacunkiem torn ale przy twojej muzyce mozna oszalec

Rotary - Na jednej z dzikich plaż Ira - Mocny Edyta Górniak - To Nie Ja Varius Manx - Moje Eldorado Varius Manx - Zanim Zrozumiesz Varius Manx - Tokyo Edyta Bartosiewicz - Zegar ONA - Drzwi :classic_cool:

Gość aloesowy
no ale nie wszsytko musi mi sie podobac

Gość slucham duzo rocka
muse sa super

A ja ostatnio slucham Kaliber 44 piosenki z albumu Ksiega Tajemnicza Prolog chociaz cale zycie sluchalam rocka i reggae :) Ale czasem trzeba cos zmienic :)

Gość east rockers
kaliber pkt pezet ostr ptp pcp tez sa fajne

Gość aloesowy
a tu sie myslisz torn ta rowniez mi sie nie podoba, happysad oczywisice

Ja nie wiem co wy macie do utworów komercyjnych ? to normalne że kawałki po odp montażu i z dobrym producentem są lepsze niż muzyka garażowa dziabana na składanej perkusji i zgrywana na kaseciaka :) ps komercyjnym zespołem w Polsce był podobno DAAB a jakie miał miłe dla ucha utwory : Fryzjer na plaży - Daab Ogrodu Serce - Daab

oczywiście nie uważam się za jakiś autorytet czy coś w tym sensie . Muzykę zwyczajnie lubię . To tyle z mojej szafy . z Ciekawostek polecam : Manhattan Transfer - Birdiland Wheter Reaport - Birtiland Stan Getz - So Danco Samba Herbie Hancock - Cantaloop Islands. pozwolę sobie Zareklamować bardzo CIekawy blog niestety nie mój : To Co mi gra muzyczny Blog Piotra K. http://musicblog-piotrk.blogspot.com/2007/12/maraton-rockowy.html

Gość aloesowy
a wyglada na to ze wlasnie siebie uwazasz za ten najlepszy autorytet,a z czego to wynika? bynajmniej z tego ze jak pisalem ze twoja muzyka mi nie odpowiada to ty zaraz na mnie naskoczyles.