Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloesowy

muzyka

Polecane posty

Gość aloesowy

znacie jakies fajnie piosenki typu reggae, pop, rock? jesli tak to podajcie z checia poslucham :D i w ogole wasze jakies ulubione utwory

Gość east rockers

Gość aloesowy
znam, a jakies konkretne utwory?

Gość east rockers
dokad tak biegnieszdotknac cie

czlowieku,żeby wypisać moje ulubione kawałki(czyli najfajniejsze) z rocka to mamy na 2 lata pogawędki. Podam Ci ogólnie, a necie poszukaj konkretnie tytuły. A więc jedziemy: Linkin Park, ale z czasów wydania takich płyt jak Meteora czy Hybryda, to było już ładnych parę lat temu, te ich nowe są niezbyt, chociaż też niezłe, posłuchaj, a zobaczysz czy wolisz ich przed czy po meteorze. W ogóle Linkin to mój ukochany zespół. dalej: większość kawałków Evanescence, stare kawałki avril Lavinge, większośc Cruxshodows, The Doors, Pink Floyd(druga strona księżyca), Zepplin, Red Hot Chilli Pepers- kawałki z lat 90., Green Day- jhakieś 2 pierwsze płyty, niezapomniane kawałki U2 w lat 80/90. To co teraz wymieniłam to nieznaczna część moich ukochanych kawałków moich ukochanych zespołów. jak Ci się spodobają to odezwij się. z reagge to oczywiście Bob Marley- najlepszy muzyk wszech czasów, Indios Bravos, Jamal-większość kawałków. Mogę tak jeszcze długo, więc jak to mniej więcej będzie mieściło się w granicach twojego muzycznego gustu to służe pomocą. Popu słucham niezmiernie rzadko.

Gość aloesowy
fajne fajne ;) a inne jakies moze?

Gość aloesowy
to sie odnosilo do -east rockers-

Gość ja slucham duzo rocka
linkin park wymiata

Dokładnie tak: LINKIN PARK RULES! UBÓSTWIAM ICH! fANILINKINÓW ŁĄCZCIE SIĘ!

Gość
Czemu Red Hot i Linkin tylko sprzed lat? Mi podobają się niektóre nowe piosenki - niektóre, bo też tylko niektóre stare były fajne. A każdy zespół idzie do przodu, stara się rozwijać, zmieniać styl, poszukuje... kto siedzi mentalnie w estetyce lat 80. i 90. przegrał życie :p

Gość east rockers
kochaj zycie ognia nie gascie

moj ulubiony kawalek to one step closer i breaking the habit ;)

i oczywiscie moj ukochany to chester 😍

Gość BikiniKill
*Korn - Word Up *Mike Oldfield feat. Max Bacon - Magic Touch *Sandra - Around My Heart *Mesajah - Każdego dnia *Jeremy - Pearl Jam *Mike Oldfield - Crises ( extract ) *Soundgarden - Black Hole Sun

Gość aloesowy
neurosa1 - ten utwor jakis taki "dziwny" mi nie odpowiada, ale za to river17 twoi wykonwacy wymiataja

TEŻ NIE SIEDZĘ MENTALNIE W UBBIEGŁYM WIEKU, ale ja sama zakochałam się w tamtych kawałkach, a red hotów tak naprawdę odkryłam w sumie niedawno. Dzisejsze kawałki też są świetne, ale uznałam,że ktoś kto nie za bardzo ich zna powinien poznać ich najpierw na pozątku, a potem przejść do dziejszych kawałków. Tylko tak można zakochać się w muzyce. ktoś kto ocenia kogoś na podstawie tego czego słucha i z jakich momentów zespołu najbardziej lubi piosenki naprawdę przegrał życie.

Gość east rockers
evanescense you jest boskie

Zeby określic np. evanescence brak mi słów. jetsem muzyczną maniaczką- nie potrafię żyć bez muzyki

Gość aloesowy
bikinikill tez fajne :D no to sprawdzamy inne

Gość
nie mówię że to Ty przegrałaś życie :D ale naprawdę są tacy ludzie, dla których nadaj rządzi Queen i ja ich nie rozumiem

Gość aloesowy
linkin park, red hot chilli pepers i zepplin

neirosa1- ja też nie rozumiem- ale świecie pełno świrów. Quen jest spoko ale wolę coś z mojej epoki- nie cierpię elektroniki w rocku, a quuen częst to robili co mnie niepomiernie doprowadza do szału

No wiecie co stara estetyka ma swój urok np kompozycja , aranżacje i np .sola gitarowe . Ale są gusta i guściki :) "No More Tears" - Ozzy Osbourne na giatrze Zakk Wylde (solo wszech czasów )

Wszyscykochają linkin park! I red hotów!Kocham rock- to moja dusza-bez tej muzy nie mogłabym żyć. Gdybym miała taką możliwość chciałabym podziękować ich członkom za to, że ich muzyka tak często podnosi mnie duchu i towarzysz całe życie