Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilkaaa22

niskie dziewczyny vs wysokie

Polecane posty

Gość emilkaaa22

tylko kulturalnie prosze wypiszcie wady i zalety bycia wysoka/ niska/ srednia itd

Niskie są kompaktowe i urocze. :classic_cool:🖐️ Wysokie ponoć mają piękne, długie nogi ale mnie akurat to nie rusza. :classic_cool:🖐️ Najgorsze są te z przedziału wzrostowego 175-179 cm, gdyż uważają się za cuda natury, którym niczego się nie odmawia. :classic_cool:🖐️ Poniżej tego wzrostu i powyżej dziewczyny są zazwyczaj fajne. :classic_cool:🖐️

Gość emilkaaa22
a ile sam masz wzrostu?

"(...) z przedziału wzrostowego 175-179 cm, gdyż uważają się za cuda natury, którym niczego się nie odmawia. " I tak powinno byc ! :classic_cool:

Ale \'wysoka\' i \'niska\' to okreslenia nieostre. Jaka kobieta to wysoka, a jaka niska ?:) Ja sobie mierze 167 cm. Mi pasuje, choc moglabym miec te 2-3 cm wiecej. Aczkolwiek jest dobrze nawet teraz.

Gość emilkaaa22
170? to wyjasnia wszystko:D

mój brat mówi, że niskie dziewczyny sie przydają, bo jest gdzie stawiac piwo a ja mam 174 :D

Gość emilkaaa22
ok niska zalozmy 150-165 srednia 166-172 wysoka ponad 172

Ok. To jako srednia powiem, ze fajnie mam, bo moge miec i duzo wyzszego faceta i faceta np ktory mierzy powyzej 170 cm. Nie bede z Nim wygladac wtedy dziwnie, bo nadal bede nizsza.

\" Ale \'wysoka\' i \'niska\' to okreslenia nieostre. Jaka kobieta to wysoka, a jaka niska ?\" To mi Logiką zabrzmiało - zbiory rozmyte i te sprawy:P Co do tematu - po raz setny ta sama historia... Tylko po co?