Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwka__________

nie rozumiem takiej postawy u kobiet

Polecane posty

Gość psi tam
Dzwwka! Nie jesteś jedyna! Ja jakbym się przyznała do praktyk- seksualno - małź=żeńskich to panie z pomocy by mi dziecko odebrały! Kocham się kochać! Jak xchce kiedy chcę i kiedy On chce. Zyj szybko, kochaj mocno! Dewiza dla s\częsliwych ludzi /A swoją droga ,co porządne wierzące tu robią? he zazdrosszczą1 Ja też maqm kolekcję z redtoube!

Gość stara porządna małżonka
Nie rozumiesz? To ja Ci wytłumaczę na własnym przykładzie. Dop******lacz ma rację: zazdroszczą. Za młodu, choć nie wychowano mnie w przeświadczeniu, że seks tylko po ślubie, to wbito mi do głowy, że jest to tylko przyjemność dla faceta a dla kobiety bardzo przykry obowiązek. A kobiety które też mają z tego przyjemność to k...y. Pojęcia orgazm w ogóle nie znałam. Nic więc dziwnego, że kiedy kolejny narzeczony mnie porzucił tłumacząc to moją oziębłością, to narastała we mnie frustracja i nienawiść do wszystkich kobiet nieoziębłych. Nawet sceny na filmie, gdzie jakaś kobieta wiła się lub jęczała z rozkoszy, wkurzały mnie tak że z chęcią bym telewizor wyrzuciła. W końcu wyszłam za mąż i po raz pierwszy miałam orgazm (myślałam że umieram). Mąż wykazał się ogromną cierpliwością, szczególnie przy uczeniu mnie orala, bo ja z jednej strony miałam ochotę a z drugiej wmawiałam sobie, że to zboczone i grzeszne. Byłam rozdarta jak ta sosna Żeromskiego ;) Dzisiaj uwielbiam to (z połykiem oczywiście) i śmiać mi się chce na wspomnienie swoich skrupułów. Ale rozumiem te sfrustrowane, które nawet w najgłębszych myślach nawet nie przyznają się, że zazdroszczą, tak jak ja kiedyś.

Gość aniulka 1234
Jestemw takiej samej sytuacji jak ty "dziwko" (piszę w cudzysłowiu, bo nick trochę jednak nieadekwatny), tylko, że we mnie nikt jeszcze nie rzucał mięsem. Mamy z mężem dziecko, jesteśmy od roku małżeństwem i uważam, że teraz jest najlepszy czas na spełnianie swoich pragnień. Niczego co robiłam z mężem nigdy nie żałowałam, a było tego sporo. Uprawialiśmy seks w miejscach publicznych, w samochodzie, w jego jednostce wojskowej (jest teraz w wojsku), nakręcaliśmy swoje filmy erotyczne, próbujemy każdej pozycji jaka nam przyjdzie do głowy, doświadczyliśmy wspólnie seksu oralnego i analnego i od lat jesteśmy dla siebie jedynymi partnerami. I nie uważam, zeby choć jedna rzecz godziła w moją godność.

Gość olej to

Ja też tak mam. Uwielbiam seks. Późno straciłam dziewictwo i do tej pory miałam jednego partnera. Nigdy bym nie zdradziła ani nie poszła do łóżka na imprezie czy pod wpływem alkoholu. Uwielbiam się kochać i jednocześnie szanuję się.

Gość czarnawiedzma3
Na jakimś forum przeczytałam że połowa polek to grubei niedomyte pasztety które mają się za niewiadomo jakie bóstwa a naprawdę są przeciętne i nieciekawe. Pewnie na takie właśnie panie trafiłaś. Zresztą już samo to że jest się atrakcyjną i zwraca uwagę facetów może być powodem wrogości u takich kobiet. A co dopiero wyznanie że się lubi seks. Nie wiem czy tu u nas niezostałabym za to zlinczowana. Pozdrawiam.

Gość ugftfhsdyhd
Dlaczego twierdzicie ze tak malo kobiet lubi seks? Przynajmniej ja nie spotkalam zadnej ktora by sie do tego przyznala

Gość co wy gadacie------
wszystkie moje kolezanki uwielbiają seks i sie z tym nie kryją i nikt ich nie wyszydza

Jaki temat by się nie założyło.... co by się nie napisało w tematach innych i tak w końcu ktoś zmiesza nas z błotem... Nie raz już pytałam o rade i tylko od nielicznych mogłam uzyskać pomoc ale oczywiście przed tym zostałam zbesztana... noo ale cóż...

Gość to dobry temat jest
piszcie co myslicie, ja uwazam ze wcale nie jest tak malo kobiet lubiacych seks, a te ktore go nie lubią no coz szkoda ich facetow

Witam ponownie w temaciku gdzie musiałam sie zaczernic;-) Ja uwielbiam sex i mowie o tym otwarcie..fakt ze juz na tym forum zostałam cwellem, kaszalotem , raszpla,małolatem,..chyba cos pominełam..ale w sumie oprocz tego poznałam kilka fajnych i szcerych kobiet, dla ktorych temat sexu nie jest tabu:-) i chyba o to chodzi;-)pozdrawiam