Mała. 0 Napisano Marzec 23, 2009 POSZUKUJĘ NOWYCH ZNAJOMYCH DO WSPÓLNEGO ODCHUDZANIA W JEDNYM MIEŚCIE - WROCŁAW!! ZAPRASZAM!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayogge 0 Napisano Marzec 23, 2009 Ja jestem z Wrocławia znaczy...no prawie Z:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 24, 2009 O to fajnie. Ile masz lat :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinita 1 Napisano Marzec 24, 2009 Cześć Dziewczyny! Ja też jestem z Wrocławia. Mam 24 lata. Historia mojego odchudzania jest w stopce. Obecnie ćwiczę w klubie Gymnasion na ul. Czystej. Byłoby fajnie gdyby któraś z Was do mnie dołączyła. Napiszcie coś o sobie, swoich dietach i ćwiczeniach:) Pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 24, 2009 Czesc. no ja mam 18 lat ;). Cwiczenia - naprawdę rozne, przepisane przez kolegę który cwiczy boks ;). Dieta - jesc mniej, i zdrowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 24, 2009 hej też jestem z wrocławia:) właśnie zapisałam się na aerobik i szukam jakiejś odpowiedniej diety dla siebie... Chcę pozbyć się moich wałków na brzuchu. Jakie wy diety stosujecie? Ja jak narazie nie jem słodyczy ( co w moim przypadku jest bardzo ciężkie:P) i ogólnie jem mniej... Dziś drugi dzień, a muszę schudnąć do czerwca bo idę na wesele...:P Jakoś muszę wyglądać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 24, 2009 Ograniczam słodycze, węglowodany. Jem tez mniej, ale zdrowo. Dużo cwicze. I korzystam z suplementów diet w postaci tabletek, herbat... Pomaga :). Ale chce zaczac chodzic na silownie, moze taniec? Ale nie mam z kim, dlatego załozylam ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 24, 2009 a jak ćwiczysz? brzuszki czy coś w tym stylu czy jakieś bieganie itp? a taniec... hm.. też bym chcaiała ale w tym miesiącu już na aerobik się zapisałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 24, 2009 brzuszki, rower stacjonarny, 8minut legs... i na atlasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayogge 0 Napisano Marzec 24, 2009 ja mam lat 20 :) ostatnio troszkę mam przerwy z odchudzaniem bo źle się czułam :] ale wracam na dietkę ,nie umiem przezwyciężyć niechęci do ćwiczeń ale teraz jakoś się zbiorę i zacznę ćwiczyć;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 25, 2009 Co dziś na obiad? jakieś propozycje?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayogge 0 Napisano Marzec 25, 2009 zupa pomidorowa:P i trochę leczo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 25, 2009 ja piekę pierś w folii :P nie wiem czy będzie dobra, ale już za chwilkę się przekonam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 25, 2009 I jak pierś? Ja dziś ze stresu mało zjadłam. jogurt z otrębami jabłko. sałatkę z tuńczyka, kukurydzy, czerwonej fasoli i z pół łyżeczki majonezu jajko na twardo z ogórkiem kiszonym. czerwone hebatki i wody mineralne. Zaraz idę skakac na skakance, rowerek, i brzuszki :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SKAzana Napisano Marzec 25, 2009 ja tez jestem z Wroclawia:) Mam 172 cm i waze 65 kg, chcialabym schudnac 5kg i dzis zaczelam diete, nie chce stosowac glodowek tylko jesc mniej i zdrowiej... No i chcalabym sie troche poruszac, bo z kondycja u mnie kiepsko... Dlatego chcialabym chodzic 2 razy w tygodnu na basen. Wybieram się w piątek do poludnia do aquaparku, może chcialby kos sie przylaczyc?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 25, 2009 pierś zjadliwa, ale cała to dla mnie za dużo. W sumie ja jem mało a często, a najgorsze jest podjadanie:P dzisiaj kupiłam sobie płatki fitness:P ktoś może próbował tej ich cudownej diety która wspomaga chudnięcie? muszę pozbyć się wałków z brzucha... nie mogę na siebie patrzeć i nie pozwalam patrzeć na siebie chłopakowi, co źle wpływa na nasze nastroje... No nic uciekam teraz na aerobik:D może spalę trochę kalorii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SKAzana Napisano Marzec 25, 2009 co do płatków fitness to działają tak samo jak musli, czyli sa zdrowe ale nie czynia cudow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 25, 2009 Ja chetnie. ale niestety - szkoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 25, 2009 też bym poszła na basen ale mam zajęcia:P w ogóle co robicie na co dzień? uczycie się, studiujecie, pracujecie? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SKAzana Napisano Marzec 25, 2009 ja studiuje, mam 23 lata, ale piatki mam wolne, dlatego musze to wykorzystac;) sama niestety szybko trace motywacje, dlatego mialam nadzieje,ze ktos mnie wesprze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolinita 1 Napisano Marzec 26, 2009 SKAzana, ja chętnie bym się wybrała na basen, ale musze poczekać aż zrobi się ciepło. Ale gdybyś zmieniła zdanie i chciała pójść np. na siłownię to ja się wybieram właśnie w piątek ok.13 do Gymnasionu (koło Renomy na ul. Czystej). Aha! Pierwsze wejście jest za darmo! Mam na imię Karolina i mam 24 lata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SKAzana Napisano Marzec 26, 2009 Ja mam taki problem, ze z natury jestem leniuchem...;) A plywanie to jedyna forma sportu, ktora mnie nie zniecheca po pierwszej probie... I przede wszystkim w basenie sie nie poce, wiec nie czuje,ze jestem baaardzo zmeczona.. Chcialabym sie jeszcze zapisac na aerobik na poczatku kwietnia na Krynicka (chodzilam w tamtym roku, mozna sobie wybrac rodzaj cwiczen: http://www.fitness-energy.com/index.php?site=2 dziewczyny bardzo fajnie prowadza, nie jest monotonnie, ale wykupilam karnet 11wejsc, a skorzystalam tylko z 4 i go wyrzucilam...:/ Dlatego potrzebuje wsparcia, bo jak sie z kims umawiam, to wiem ze musze,a jak chodze sama to wszystko odkladam...;) Na silownie mozemy sie umowic za ok miesiac, jak wyrobie sobie troche forme, bo obecnie krotki bieg na autobus wywoluje u mnie zadyszke....:( A na basen chodze do poludnia, bo przy zakupie godziny jest 45 min gratis, wiec po godzince plywania siedze 20min w jacuzzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała. 0 Napisano Marzec 26, 2009 ja mam 18 lat, więc się jeszcze uczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 28, 2009 jak tam po basenie? ja mam zamiar się wybrać, być może dzisiaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzankaa Napisano Marzec 28, 2009 Cześć, dołączam się. Jesem czwarty dzień na zupie kapuścianej, można przeżyć :) Z chęcią wybrałabym sie gdzieś na ćwiczenia, ale się wstydzę swego grubego cielska :( Jak wyglądają zajęcia w Gymnasionie na Czystej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SKAzana Napisano Marzec 29, 2009 Witajcie dziewczyny! na basenie bylo bardzo przyjemnie:) w tym tyg tez sie wybieram... Myslalam,zeby sie zapisac na aerobik, ale chyba jednak wole czesciej chodzic na basen... Dzis 5 dzien wyzeczen i jak na razie sie trzymam, ale juz mam ochote na moja ulubiona pizze i obiecalam sobie,ze jak wytrzymam do nastepnej soboty przy moich postanowieniach to pojde na pizze i piwko hihi. nie moge calkiem sobie zabraniac, bo po miesiacu sie rzuce na wszystko czego przez ten miesiac nie jadlam i cala diete szlag trafi... Najtrudniej mi jest o takiej porze jak teraz, lubie siedziec do12 - 1 w nocy, a jem ostatni posilek o 18 i ciezko mi zasnac o glodzie:( macie jakies sposoby na wieczorny glod?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Marzec 30, 2009 też wczoraj byłam na basenie:D no a dzisiaj to moj 8 dzien diety:P ale w tamtym tyg. pozwolilam sobie na pizze ( 1 kawalek) ale to sie i tak liczy... ale w sumie SKAzana ma racje, nie bede jesc moich ulubionych rzeczy to pozniej sie na nie rzuce i dopiero bedzie!! a na glod ponoc dobrze jest wypic 1-2 szklanki goracej wody:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SKAzana 0 Napisano Marzec 30, 2009 solange18 dzieki za rade, dzis napewno wyprobuje:) malam dzis isc na basen, ale na dworze jest okropnie zimno...:( zostane w domku i pocwicze z panem z youtube;) Bardzo fajne cwiczenia facet prowadzi, m.in. 8 minute ABS, 8 minute legs itd. No i jak patrze na jeo cialko to mam wiekszy zapal do cwiczen hihi;) pozdrawiam:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
solange18 0 Napisano Kwiecień 1, 2009 co tak tu cicho? jak tam odchudzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach