Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowana333

urosły mi nagle piersi

Polecane posty

Gość zbuntowana333

mam 19 lat ,zawsze narzekałam na małe cycuszki ,miałam takie tyci tyci ,a w ostatnim czasie normalnie bum o 3 rozmiary w górę heh:)) nie wiem czemu.może dlatego że przytyłam trochę;/ ale mam też chłopaka i on mnie całuje tu i ówdzie i może dlatego commm?????

Gość zzzz...
uważaj bo jak za dużo bedzie calował cie np w kolano to tez ci sie powiekszy o 3 rozmiary :D

Gość oddaj sprawe na policje
co nagle to po diable :D

Gość maliga
zbuntowana a ile wcześniej ważyłaś i jaki miałas rozmiar stani8ka i ile wazysz teraz?:)

Gość też tak myślęP
gdyby od całowania rosły różne części ciała i to tak bardzo to wyobraź sobie jakby wygladała kobieta po kilku "minetach"...

Gość so fantastic
no na pewno :)

Gość zbuntowana333
miałam 55 kg przy wzroście 166,rozmiar na staniku to był 35/75 malutkie;)) a teraz mam 38 heheh a waże 59 --spaślaczek ze mnie

Gość zbuntowana333
nie wiem to lepiej niech mnie nie całuje w te części:)) ale i tak mam malutkie;((( a może jeszcze w tym wieku rosną???

Gość ajfcb sndvn gvklj
no to napewno od całowania.chryste co za ciemnogród. tak czasem bywa ze rosnął w krótkim czasie, troche dziwne z e w wieku 19 lat, ale skoro uwazasz ze cycki rosnął od całowanie tu i uwdzie to moze ciało twoje jest w tym samym wieku co twój umysł

Gość kurcze niech cie
nie całuje w inne miejsca :(Też ci urosnie .Normalnie wszystko :(Po minecie też rośnie :(:(:(

Całuje tu i ówdzie i rosną? Co za bzdury. Doda tak tylko żartowała, że jej urosły od tego, że ją dobrze Radek "masował". A na serio, to zrób sobie test ciążowy, bo jak zajdziesz w ciążę, to piersi się powiększają...