Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1986

On sie już nie odzywa...

Polecane posty

Gość Ania1986

Spotkalam pewnego chlopaka przez moja kolezanke. Bylismy na spotkaniu juz 4 razy. Do tej pory wszystko bylo dobrze. A teraz on juz sie nie odzywa od miesiaca. Dowiedzialam sie ze mial juz od dawna dziewczyne .Ale nie dlatego sie nie odzywa bo mu nie pisalam ze wiem. Na randkach mowil mi ze nikogo nie ma. Co to moze oznaczac?? Glupio mi sie pierwszej odezwac boje sie ze pogrywal ze mna a ja cos do niego czuje...

Gość Od miesiąca się
nie odzywa .A ty jeszcze się pytasz ?Młoda daj sobie na luz:}

Gość zgryźliwiec szczery
miej go w nosie tchorzliwy gnojek i tyle jesli jego wybranka ma tlenione siano na gloie, metrowe tipsy z brokatem i chodzi w rozowych cekinach to zycz im szczescia i trzymaj za nich kciuki:)

Gość Ania1986
Ehh.. chyba tak zrobie. Zreszta mogl by chociaz zadzwonic i powiedziec ze to koniec. A ja sie ciagle łudze ze on sie odezwie ;/

Gość mól
a wogóle był początek?? 4 spotkania to dla Ciebie wiele, a dla niego nic...

Gość Ania1986
Mowil ze mu na mnie zalezy itp, ale to normalka. To sa wlasnie faceci zupelnie ich nie rozumiem. Nie wiem czy mam sie pierwsza odezwac i to wyjasnic bo nie lubie takich sytuacji.

Gość zgryźliwiec szczery
ja bym sie po prostu nie odzywala on Ci niczego nie wyjasnial niech sam tez sie domysla wredne to i podle,ale ja bym sie nie wysilala na eleganckie pozegnanie