Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUZ NIE MAM SIŁ CZEKAC

PROSZĘ POMOZCIE!!!

Polecane posty

Mój narzeczony wyjechał zagranicę do ciotki pracować, siedzi tam od prawie 2. miesięcy ale wyjechał na jana no i pracy nie znalazł. Przed wyjazdem wspólnie z jego mamą mówiłyśmy mu o tym jaka sytuacja jest w UK jednak on mówił że tam pracy jest na pęczki. Skończyło to się tym, że całymi dniami siedzi na garnuszku ciotki a kolejne jego zgłoszenia o pracę są negatywnie przyjmowane i nie jest zatrudniany. Gdy tak pytałam go ostatnio, że skoro tęskni i tym bardziej nie ma pracy nie mysli nad wczesniejszym powrótem powiedział ze mysli, ale że jeszcze ` ta praca będzie` . A ja już mam dość tego cierpliwego czekania aż on tak naprawdę tak się nasiedzi i wypocznie, bo ja usycham z tęsknoty a on kosztem naszego związku i moich nerwów tam sobie siedzi. Miał być do czerwa i coś mi się wydaje, że nawet jak tej pracy nie znajdzie terminu powrotu będzie sie trzymał

Gość kulawek
moim zdaniem rżnie tam jakąś pipencje ;) inaczej już dawno by wrócił...

nie ma kiedy rżnąć, ciągle mamy kontakt przez gg od rana do wieczora, do ok 3 w nocy gadamy na gg;/ poza tym że tak powiem utrzymujemy pewną intymność nawet przez internet, by nie zwariować

Tylko problem tkwi w tym, że on tam pojechał mimo tego jak ja wspólnie z jego mamą mu odmawiałyśmy tego, ze względu na ten cały kryzys gosp.:( bo mówił że w UK to pracy na pęczki jest.. jednak się przeliczył.. i teraz za wszelką cenę chce udowodnić, że tą pracę zdobędzie moim kosztem:( jak go przekonać by wrócił? Przecież duma nie jest najważniejsza..