Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mini_0

fryzjer łódź

Polecane posty

Witam Wszystkie Kafeterianki! Tak jak w temacie.. Wiem, że pewnie takich tematów było już wiele, ale na pewno macie jakieś nowe doświadczenia i myślę, że można sobie jeszcze raz przedyskutować pewne kwestie. Jakie macie doświadczenia z fryzjerami? Gdzie się strzyżecie? Ile płacicie? Jakiego fryzjera byście poleciły, a jakiego wpisałyście na swoją czarna listę. Piszcie, proszę.. Ja osobiście jeszcze nigdy nie trafiłam na odpowiedniego fryzjera w naszym mieście. Same rozczarowania. :( Dlatego też zakładam ten temat, żeby poznać zdanie innych. Być może pomoże on mnie i mam nadzieję także innym Łodziankom w znalezieniu swojego \"wymarzonego\" fryzjera. ;) Pozdrawiam cieplutko w ten deszczowy wieczór i czekam na odpowiedzi.

Jeśli szukasz dobrego fryzjera w Łodzi i nie chcesz tracić czasu na wyszukiwanie informacji zajrzyj na stronę http://naszauroda.pl/Fryzjer/Lodz/ Znajdziesz tam wszelkie potrzebne informacje: oferty wielu sprawdzonych salonów fryzjerskich, opis świadczonych przez nie usług oraz dokładne dane teleadresowe za pomocą których szybciej się skontaktujesz.