Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Mały psotnik ucieka, jak go wypuszczę na podłogę i pędzi przed siebie, muszę go łapać, pod meble włazić i odsuwać je, a boli mi kolano i po prostu nie dam rady :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JUZ NIE MAM SIŁ CZEKAC Napisano Marzec 23, 2009 a mój chomik powoli zdycha coraz bardziej się męczy i chcą mi go uspic a ja nie chce na to pozwolić. masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nerooo Napisano Marzec 23, 2009 Wołaj Swir...Swir...świr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki272 Napisano Marzec 23, 2009 :) :) może tak jak kota:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DearMissJC 0 Napisano Marzec 23, 2009 w swoim krotkim nedznym zyciu mielismy juz z bratem 5 chomikow, zawsze puszczalam je,zeby sobie biegaly po pokoju i jakos same przychodzily po jakims czasie :P na wolanie tez reagowaly :D Nazwij go Max aldo Dex, gwarancja sukcesu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Marzec 23, 2009 mój chomik był dzikusem i wypuszczałam go tylko do wanny by pobiegał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Mój nie reaguje na wołanie, biega i wklinowuje sie w jakieś kąty, rano ledwo go wyjęłam zza szafy :o To mój trzeci chomik, słodki, ale niezbyt mądry :) Do już nie mam siły czekać - a co jest z twoim chomikiem? Jest stary? Jesli śmierć jest nieunikniona, może lepiej go uśpić... Bo po co ma cierpieć... Mój poprzedni Pusio zdychał całą dobę, znienacka bez żadnego powodu spuchła mu lewa strona łebka, leżał i wydawał dziwne dźwięki, takie ciche i skrzeczące :o Wczołgał się do domku :o My tymczasem obdzwonilismy wszystkich weterynarzy, bo to była niedziela, jeden się zgodził, by przywieść Pusia, ale on juz nie żył :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leon12 Napisano Marzec 23, 2009 Z Jani się chyba odzywa człowieczeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutka ..... Napisano Marzec 23, 2009 wyprowadzaj go na smyczy :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Marzec 23, 2009 Jeszcze by sie udusił :o Prawie zawsze nosze go w kieszeni, ale zależy mi, by pobiegał, by zazywał ruchu i nie zapasł się za bardzo, dlatego go wypuszczam :) A ten mi ucieka :O Miałam nadzieje, że do wiosny go wyszkolę i będę wypuszczać na trawnik, ale chyba nic z tego :O . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach