Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boriana

Kwiatek na allegro?

Polecane posty

Gość emillllllaaaa
a mnie sie nawet podoba :) bardzo orginalna ale sama takiej nie wybralabym :)

Gość iliaa
bardzo ciekawa widac po niej klase i dobre szycie jednak cena troche za wysoka...

Gość Boriana
Tak się wlasnie zastanawialam- z jednej strony cos innego, ciekawego, a z drugiej strony czy ta panna mloda ladnie wyglada?

Gość emillllllaaaa
ladnie wyglada :) bombki w poprzednim sezonie byly bardzo modne :) ale suknie slubna bombke to pierwszy raz widze, moim zdaniem super dla odwaznej panny mlodej

Gość nzd
no drooooga strasznie...

Gość iliaa
moim zdanie wyglada ładnie suknia ma piekny kolor pasuje do jej karnacji a krój to figury i wzrostu ,nie jest to typowa klasyczna sukienka jakich duzo w Polskich sklepach i napewano nie jest to wybor dla kazdego ale dla odwaznej panny młodej czemu nie...mi się podoba

Gość panna mloda ma
super urode. ale wydaje mi sie ze ta suknia ja pogrubia.

wygląda w tej sukni dziwnie.... pogrubia ją i skraca. cena 7000 tys. wcale nie czyni tej sukni ładnej z automatu

Gość Boriana
ja tez uwazam ze to kroj na wyzsza i szuplejsza (niestety)

Gość dys tajm in orendż
zupełnie nie mój gust uważam że jedynie kolor jest ok reszta do bani

Gość Boriana
cena zabija ;-)

Gość madzialenkaka
za taką cenę to porażka........suknia taka sobie a ta dziewczyna wygląda w niej po prostu grubo i nieładnie i po co było dawać tyle kasy może myslała że od projektanta to bedzie szałowo :) a wyszło kiepsko i nikt takiej sukni nie kupi chyba że ją wystawi za 1000zł

moze i orginalna ale dziewczyna wyglada koszmarnie pogrubia ja skarac i nózki wygladaja jak kopytka kolor fajny ale reszta :O no i ta cena ...

Suknia optycznie skraca sylwetkę i poszerza. Nie jest dla Pań o niskim wzroście. Dodatkowo buty zapinane na kostce również skracają nogi, a tutaj potrzeba je wysmuklić. Cena kosmiczna jak ta sukienka bo suknią bym tego nie nazwała.

Gość orange red
przecie ta kobitka nie jest niska,suknia za droga i brzydka nie zalozylabym takiej no ale pasuje do panny mlodej bo ona tez piate przez dziesiate i ten pan mlody jak zcpany albo nagaszony!:(

Gość hehehehe hehe
Odwazna i ciekwa tylko szkoda ze nie podkresla ladnej figury... ale i tak bym takiej nie kupila-dla mnei suknia jest suknia-musi byc dluga:)

Gość bfbfbfbfbfb
Do takiej sukienki to by się przydały baaardzo długie nogi i szczupłe kostki i łydki, a niestety panna młoda ich nie ma. Suknia sama w sobie ciekawa, ale ta panna młoda korzystniej wyglądała w czymś bardziej wysmuklającym.