Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirvanan

prosze o rade co do anty..

Polecane posty

Gość nirvanan

dziewczyny mam do Was pytania, z góry mowie ze nie oczekuje od Was krytyki i tego nie chce, sama poleglam samokrytyce i wiec co zrobilam... opisze Was to wszystko. jestem w 2 tygodniu mojego 12-stego opakowania yasminelle. w tyg pierwszym zapomnialam 4 tabletki i wzielam ja po 15 godzinach... teraz zapomnialam wziac 11 tabletki i wzielam ja 7 godzin pozniej.. zawsze bralam tabletki regularnie, teraz mam pewne problemy, nie mialam nawet czasu skontaktowac sie z lekarzem. dodam ze w tyg przerwy mialam jeden stusunek, a do tej pory mialam dwa, ale nie z prezerwatywa, partner nie konczyl we mnie.

Gość no to masz mały problem.......
nie dość że skleroza, to jeszcze ulotki nie czytasz. Tolerancja jest 12 godzin, czyli nie utrzymałaś tego. Zamiast użyć dodatkowego zabezpieczenia, to idziesz na żywioł. Hmm, na dwoje babka wróżyła. Albo zapłacisz za swoją niefrasobliwość, albo nie :)

Gość nirvanan
ja o tym wiem, nie bede ci sie tlumaczyla dlaczego zapomnialam o tabletkach..poprosilam tylko o porade.

Gość frufru
mi się nieraz zdarzało zapomnieć o pigulced i jakos jest ok. po tak dlugiem czasie brania marne szanse zeby Ci sie tak od razu i natychmiast odblokowala owulacja. ale lepiej pilnuj pigul, nie ma co ryzykowac.

Gość nirvanan
fryfru - Ty takze zapominalas w pierwszym tygodniu??