Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiaWawa

jak to jest???

Polecane posty

spóźniłam się z wpłatą. sprzedająca wystąpiła o zwrot prowizji. w miedzy czasie dostała pieniądze...wysłała paczkę...paczka do mnie przyszła... i dostałam meila,ze sprzedający otrzymał zwrot prowizji a ja ostrzeżenie!!! widac nie wycofała swojej prośby. wkurzyłam się.napisałam do niej a ona,że przeprasza bo nic innego nie moze zrobic??? czy tak jest naprawdę??? i co ona zero konsekwencji a ja pokrzywdzona????

Gość kdjofgiodfg
nie panikuj... nic Ci sie od tego ostrzezenia nie stanie..wyluzuj :o

Gość kdjofgiodfg
no i co, oprocz glupiego ostrzezenia nic Ci sie nie stalo... trzeba bylo sie nie spozniac z wplata a nie teraz sie oburzac... zawinilas Ty.

Hmm,miałam podobną sytuację,z tym że w moim przypadku to sprzedający zawalił.Mimo otrzymania pieniędzy nie dostałam towaru,zgłosiłam to na allegro,a oni odesłali mnie i kazali jeszcze raz interweniować w tej sprawie do sprzedające.Sprzedający miał tydzień czasu na uregulowanie tej sprawy,po czym w razie czego miałam dalej się zgłosić do allegro,gdyby to nie poskutkowało.

kdjofgiodfg słuchaj,ostrzezenie od allegro jest dla tych którzy definitywnie nie wywiązali się z umowy i w całej karierze można mieć takie 3 ostrzeżenia. ja miałam na wpłatę 7 dni a owszem z mojej winy wpłaciłam pieniądze 9 dnia. sprzedająca o tym wiedziała,ale pewnie się bała,ze nie wpłacę i dlatego tak szybko wystąpiła o zwrot. i w jej interesie leżało,aby póżniej to wycofac więc nie do końca to moja wina!!!!