Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne jasne jasne jasne

Moja dziewczyna roztyla sie i przestala mnie krecic a nie chce sie odchudzac

Polecane posty

Gość jasne jasne jasne jasne

Proponowałem jej by schudła ale ona nie przyjmuje tego do wiadomości. Reaguje histerycznie i twierdzi że facet z klasą kocha niezależnie od wyglądu. Wcześniej była długonogą szczupłą blondynką z jędrnymi piersiami a teraz jest coraz gorzej. Przy 172 cm ważyła 55 kg czyli idealnie, a teraz przy tym samym wzroście ma 77 kg :-o Powoli zaczyna wyglądać jak mały słonik :-o Je kaloryczne rzeczy, jak mówię jej kochanie zjedzmy sałatkę zamiast pizzy czy hamburgera to wpada w histerię że ja jej zarzucam że ona jest gruba a ona po prostu jest kobieca :-o Jak do niej przemówić ? Nie mogę się zmuszać do bycia z wielorybem a ona powoli w coś takiego się przeistacza :-o Nie kręci mnie już zupełnie. Dodam, że ma 22 lata. Co mi radzicie ?

Gość psycholożka jak ich mało
zerwij, niech się ocknie.

Gość poszukaj sobie nowej
kobiety na forume 🖐️

Gość wysadź się w powietrze
ciesz się że dalej ma 172 cm wzrost, przecież mogła jeszcze zrobić ci na złość i skurczyć się do 155 cm i co wtedy?

Gość zgryźliwiec szczery
hehe, wytlumaczcie mi skad sie wzielo nazywanie pulchnych kobiecymi? zawsze jak slysze okreslenie kobiece ksztalty to juz zamiast 90-60-90 od razu mam na mysli jakies rubensowskie babsko z min.10 kg do zrzucenia swiat sie poprzewracal Kobitki, okragla to nie kobieca, nie osmieszajcie tego okreslenia, bo pozniej Megan Fox sie boi,ze ja nazwa kobieca:) a co do tematu- jesli sama nie zechce, to jej nie zmusisz, tyle

Gość psycholożka jak ich mało
pokłóć się z nią. postaw ultimatum, że albo zacznie o siebie dbać, albo to koniec. jeśli Ciebie kocha, to powinna chcieć być dla Ciebie piękna. a widocznie Cie nie kocha, bo nie zależy jej na tym, żebyś był szczęśliwy w jej towarzystwie.

W takim wypadku tylko terapia szokowa wchodzi w gre - obrzuc ją inwektywami określają w niewybrednych słowach jej tusze, powiedz, że zrywasz. Za pół roku sprawdź, czy schudła.

A zgryźliwiec znowu bzdury wypisuje - żenada... Więc według ciebie kobieta to powinna być chuda jak szczapa z płotu?? Tylko wtedy jest kobieca??

Gość a kiedy są swieta
6 razy w roku ten sam temat jest na nowo odświeżany :D prowo :P

Gość ta prowokacja
już była!!!!!!!!!!! 😴

>> Więc według ciebie kobieta to powinna być chuda jak szczapa z płotu?? Tylko wtedy jest kobieca?? Dokadnie tak. Tylko szczupła kobieta może być kobieca.

Gość zgryźliwiec szczery
haha kobieca oznacza z biodrem i biustem a nie z 20 kg w zapasie nie wiem, dlaczego pulchne nazywaja otylosc kobiecoscia i tyle

Gość frufru
dokladnie. skopiowana slowo w slowo. ktos sie nudzi jak chlolera :)

haha przypuszczam że sama jesteś tłusta i nie potrafisz sobie z tym poradzić, więc wchodzisz na takie forum i obrażasz sobie podobne, by się w ten sposób dowartościować. I tyle.

Gość zgryźliwiec szczery
heh, mysle,ze raczej na takowa trafilam

heh, nie jestem kobietą

Gość zgryźliwiec szczery
i juz pomiedzy otyla a szczapa nie ma zadenej kategorii wagowej? a temat faktycznie byl :)

prowokacja czy nie.... zabierz ją do SPA , między sauną a bąbelkami oglądaj z podziwem inne zgrabne dziewczyny, niech to widzi. Dodatkową traumą będzie samo wyjście w kostiumie dla niej. Jak się napatrzysz wyszepcz do ucha, ze masz ochotę na seksik potem...w domu gdy się rozbierze powiedz ze ci się odechciało :) Nie słowa lecz czyny motywują :D

Ale ludzie 172cm i TYLKO 55kg?!! O zgrozo, to szkieletor nie kobieta. To nie jest nic naturalnego, tylko zwyczajne odchylenie od normy. Czy wy macie jakiekolwiek pojęcie o współczynniku BMI?? To najłatwiejsza metoda by obliczyć swoją prawidłową wagę. Tak zastanawiam biorąc pod uwagę co napisałam na początku, ja mam 158 wzrostu, to ile powinnam ważyć?? To jest aż 12cm różnicy, czyli odjąć to od wagi, daje 43 kg! O zgrozo, jak ja bym wyglądała!! A dodam tylko że w swoim życiu schudłam 23kg w ciągu 2,5 roku ale zrobiłam to mądrze pod okiem lekarza.

odwracasz kota ogonem zgryźliwcze

Gość zgryźliwiec szczery
cukierasekk- skuteczne,ale okrutne

Gość zgryźliwiec szczery
nie odwracam, kobieca dla mnie to nie otyla tylko ksztalna kobieta, nie szkieletorek jesli dla Ciebie istnieja tylko kosciotrupki aseksualne i otyle czyli kobiece, to Twoj poglad, mozesz przeciez miec, jaki tylko chcesz ja sie ze swoim nie narzucam

no i szacun :classic_cool:

Gość dunia21
moze niekoniecznie kobieta powinna byc chuda szkapa, ale kupa fald tez nie moze byc, najlepsza waga to taka, gdzie sie dobrze wyglada, nie ma sie brzucha do kolan, boczkow i rozlazlych ud

Gość anna516
Typowe dla faceta! Kochasz ją tylko jak jest szczupła.Z tego wychodzi że faceci kochają tylko za wygląd.TRAGEDIA.Jak przestaje się odchudzać to w odstawkę.A ty chcesz mieć kiedyś dzieci??Jak będzie w ciąży to też ją zostawisz bo za dużo waży.

Gość zgryźliwiec szczery
no to szacun :D

Gość cvxcvx
anna516 - za to wy potraficie kochac tylko wysokich, dobrze zbudowanych i z dobrą praca. Popatrzcie czasem jak wy sie zachowujecie, hipokrytki.

Gość zgryźliwiec szczery
kochac, a podobac sie to dwie rozne rzeczy jesli kochasz wyglad nie ma znaczenia zanim pokochasz ktos Ci sie podoba- a to juz rzecz gustu, ktory kazdy ma inny i nie koniecznie dobrze zbudowany - ja lubie wysokich misiowatych

Gość cvxcvx
To inaczej. Gdyby przytyl/schudl (zaleznie od preferencji) stracil prace, znazl nową, duzo gorzej płatną, stracił auto, etc. nadal byscie z takim facetem były i nic sobie z tego nie robily zyjac wielką miloscią? Komu wy chcecie oczy mydlic? :o

ale kwas normalnie mloda osoba nie tyje 22 kg w przeciagu roku czy 2 lat sciema albo twoja laska jest na cos chora