Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasne jasne jasne jasne

Moja dziewczyna roztyla sie i przestala mnie krecic a nie chce sie odchudzac

Polecane posty

Gość zgryźliwiec szczery
czesciej spotkasz mezczyzne zostawiajacego zone dla kochanki niz kobiete zostawiajaca bezrobotnego meza ale to przeciez teoretyzowanie i uogolnianie- dalekie od rzeczywistosci

172 cm i 55 kg?! ja mam tyle samo wzrostu, waze 61 i jestem szczupla...

Gość ZadbanyBrzuch
Jak trafisz na kobiete ktora dba o figure to jest plus ale nie spodziewaj sie za duzo od kobiet (przepraszam ale tak jest), beda wymowki, a bo nie mam czasu, daj mi spokoj, za ciezko pracuje, blah blah .... zeby dbac o siebie Trudno smusic kobiete do tego, jak razem mieszkacie to rob z nia zakupy i trzymaj sie diety, tyle moge sugerowac.

Gość a ja tego żałuję
ale jest juz za póżno;( tez mówłem swojej kobiecie, ze powinna schudnąc kilka kilogramów, na poczatku była zgryźliwa i twierdziła,ze tego nie zrobi..w końcu dała sie przekonać i (...) po czterech miesiącach odchudzania (ja sobie jadłem w najlepsze, bo nie mam tendencji do tycia) wyglądała super, zrzuciła 10 kg Byłem dumny nawet, ze to dzięki mnie. Niestety jej układ pokarmowy się zbuntował po kolejnych dwóch miesiącach i cięzko zachorowała na żołądek lądując w szpitalu:( Okazało się przy tym ze ma anemię i niedpobory witamin. Teraz wiem ze bardzo cierpiała nie tylko fizycznie ale tez psychicznie. Z wiadomych powodów jeż nie jestesmy ze sobą:(. Gdyby to było takie łatwe, wszyscy chodziliby piękni i szczupli. Ja zrozumiałem to zbyt póżno i coś ci doradzę: LEPIEJ JĄ RZUĆ I POSZUKAJ SOBIE SZCZUPŁEJ LASKI, A NIE SKAZUJ SWEJ KOBIETY NA CIERPIENIE

Gość ale masakra
faceci wymagaja od kobiet aby byly piekne i zgrabne a sami utykaja nie tylko jest chodzi o dbanie o siebie ale tez lenistwo i brak ambicji, brak rozwoju ..

Gość ...masakra
i jeszcze ma do Ciebie pretensje...

Gość młodasek
pewnie faszerujesz ją srodkami antykoncepcyjnymi i sam ją doprowadziłeś do takiego stanu, z tego się tyje...

Gość ...masakra
... żałosne..

Gość anna516
Ten temat jest straszny!Ludzie gdzie się podziały w tym wszystkim UCZUCIA. Nikt nie jest zawsze piękny i młody!Mój mążprzed ślubem (10 lat temu)przy wzroście 198cm ważył 80kg. A teraz waży 130kg i kocham go tak samo .To straszne że można miłość sprowadzać tylko i wyłącznie do fizyczności.

Gość witaj na kafeterii
:]