Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani prezes 24

Jaki krem wygładzi pierwsze zmarszczki pod oczami?

Polecane posty

Gość pani prezes 24

taki do 50 zł. byle skuteczny mam takie dwie krechy pod oczami i bardzo mnie to drażni :( tak,wiem, że ludzie maja większe problemy... ;)

Gość pani prezes 24
hop :)

Masz 24 lata ? Jakie zmarszczki ? Pewnie , źle spoglądasz w lustro :) Pozdrowienia i więcej radości :) Idzie wiosna :)

Gość testowałam wiele
Jedyny który mi pomógł to ten Expert Lift z Nivea, niby dla kobiet po 40stce, mam 34 lata i od 3 lat zmarchy pod oczami wcześniej stosowałam Myokine Vichy ale nie dawał efektu, inne kremy też nic nie dawały, smarowałam nimi oczy nawet do 3 razy dziennie bo wiecznie miałam przesuszoną skórę pod oczami Expertlift dostałam na Dzień Kobiet razem z tonikiem z tej serii, sama nie mogę uwierzyć że już po tych kilku dniach widzę wyraźną różnicę, teraz mam lekkie linie pod oczami a nie bruzdy jak wcześniej krem jest drogi bo prawie 70 zł ale naprawdę widzę wielką różnicę po tych niespełna 3 tygodniach, zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze kremu na dzień lub na noc krem zawiera peptydy i kwas hialuronowy, peptydy wypełniają zmarszczki a kwas hialuronowy silnie nawilża skórę