Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYYYYYYYY

co zrobilam Żle na all?! pomocy

Polecane posty

najpierw musisz odwołać oferty z podaniem przyczyny, a później możesz usunąć aukcję i wystawić jeszcze raz

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
takie coś ''Odwoływać oferty w swojej aukcji można z następujących powodów: Zdecydowałeś zakończyć aukcję z przyczyn losowych (kradzież, zniszczenie sprzedawanego towaru). Licytant poprosił Cię o odwołanie jego oferty. Nie możesz sprawdzić tożsamości licytanta (np. z powodu złego numeru telefonu) Licytant ma wiele komentarzy negatywnych lub z innych, poważnych powodów nie budzi Twojego zaufania. Uwaga: Odwołane oferty widoczne będą na stronie z aukcją. Każdorazowo będziesz musiał podać przyczynę odwołania oferty.'' kurwa mać!!!

Gość alllllwnnnnnnn
Rób tak jak napisała gryzelda..........

Gość alllllwnnnnnnn
możesz przy następnym wystawieniu nie wystawić np jednego ubranka bo np własnie on uległ zniszczeniu....

Gość POMOCYYYYYYYYYYY
ja pirdziele a tyle kasy wywaliłam za wystawienie? naprawde nie ma innego wyjścia? :O

Gość tinturintu
popros kogos zeby podbil do kwoty jaka chcialas i tyle

Gość
ale nie musisz chyba konczyc całej aukcji przed czasem, wystarczy tylko wycofac ofertę kupującego a aukcja bedzie \" szła\" dalej. Powód podaj taki - zmiana opisu (lub cos podobnego. ). Oferent tez dostanie maila z wiadomoscia o usunieciu jego oferty, i jak bedzie chciał to jeszcze raz zalicytuje i juz. ja tu nie widzę żadnego problemu. :)

Gość sanatorium dla dzieci
A ja jako licytujacy tak.no popatrz.Godzę sie na wycofanie ofert bo coś tam....sprzedawca mi mówi,że wystawi ja spowrotem.Po wystawieniu okazuje sie że nie ma licytacji od złotówki tylko cena minimalna której nie widzisz.Czy to jest ok?

Gość dobrze wyglądasz
zakończ aukcję i sama wycofaj tego kupującego...w powód napisz ze wystawiłas złe rozm.ciuszków...wtedy nie będzie ci mógł wystawić negatywa bo nie wygra tej aukcji...a ty będziesz tylko do tyłu o koszt wystawienia