Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopa do wymiany

STOPA-likwidacja wystajacych kosci po srodku od zewnętrznej strony

Polecane posty

Gość stopa do wymiany

mam od urodzenia takie wystające kosci - jakby guzy- w polowie stopy od zewnatrz, to byl zawsze moj kompleks, nosilam zakryte buty, da sie to zlikwidowac? jakos spilowac tą kosc? miał ktos z czyms takim cos wspolnego?

Gość ag_ta
Również chciałabym się dowiedzieć, czy jest możliwość pozbycia się tych wystających kości. Zauważyłam, ze zaczęły one być widoczne w momencie, kiedy zaczęłam częściej chodzić w butach na wysokim obcasie. Teraz w japonkach wygląda to okropnie... :/

Gość kazdy prawie to ma1
i jest t sexi:classic_cool:

Gość gosia_97
Również chciałabym się dowiedzieć. Mam 13 lat i te kości wystają od ok. 3- 4 lat. Z tym, że ja mam te "guzy" po wewnętrznej stronie stopy.

Gość agata-skorpion
mam też te okropnne wystające guzy jakby kosci mi wyszły też nie wiem co z tym zrobić a noszę tylko buty na obcasach wiem tylko że zmniejszyły się na jakiś czas a teraz znowu są

Gość Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dokładnie opisanych tematów .7000 postów. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedyś Ty szukałeś informacji teraz Ty pomóż innym i opisz swoją historię i podziel się swoim doświadczeniem. Denerwowałeś się nie mogąc w gąszczu rozmów dotrzeć do interesującej Cię wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzyście ułożonych tematach. Chesz porozmawiać o wszystkim i niczym? Znajdziesz dział dla siebie! Dla 2000 użytkownika cenna nagroda!

Gość renia ssss
tylko amoniak i jodyna wg Tombaka,nie wierzylam poki sama nie stosowalam i pomoglo,naprawde,a mialam kostki ze masakra:O nic innego nie dzialalo,a teraz jest super

Gość xxccz
Wizyta u chirurga załątwi problem Dobry jest dr Paweł Szymański