Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fllggrrrrrgr

Opowiem wam coś niesamowitego..mąż koleżanki zwierzył mi sie ,że ona ....

Polecane posty

Gość fllggrrrrrgr

Nie chodzi do gina. ma juz 27 lat i nie byla ani raz i on do mnie w sekrecie zebym ją namowila..masakra...bylam czerwona jak burak jak uslyszalam .. powiedzial ze ciagle jej każe isc a ona nie chce..i do mnie powiedzial ze UWAŻA ZE JEST ZANIEDBANA BO KOBIETA MUSI CHODZIĆ TO TAKICH LEKARZY..pierwszy raz slysze takie cos od faceta..

Gość fllggrrrrrgr
ale to jeszcze nic..oni są juz rok razem i oni nic ten tego .. a kolezanka jest dziewicą ..poprostu nie wiem co mam myslec slysząc takie rzeczy od jej męża..

Gość zgryźliwiec szczery
pogratulowac kobiecie rozumu, dyskretnego meza i zyczliwej kolezanki

pogratulowac kobiecie rozumu, dyskretnego meza i zyczliwej kolezanki dokladnie tak, oraz naturalnie popatrzyc w lustro i powiedziec jaka to ja jestem super laska i zastanowic sie czy on ma ochote mnie bzyknac

Gość lalalalalala jojok
a w noc poślubną co robili? grali w karty?

Gość asdsf
jak to? są małżeństwem, a ona wciąż jest dziewicą? :O

Gość fllggrrrrrgr
tak mi sie zwierzyl.. zreszta sama podejrzewalam ze ona ma jakieś opory i blokady przed seksem..ale to mniej ważne wazne ze ona nigdy nie byla u gina..TO DOPIERO STRASZNE..

Gość zgryźliwiec szczery
trio strachow:)

Gość ale dlaczego na
forum uczuciowym??????????????????????? litości!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zgryźliwiec szczery
bo maz kolezanki jej sie podoba i jeszcze wmawia jej,ze sa bialym malzenstwem i zona to potwor niehigieniczny - to juz jakis zalazek a ona juz od pol roku ma w glowie gotowy scenariusz ich kwitnacego zwiazku tylko trzeba zabic jakos sumienie najlepiej na kafeterii za pomaca pismienniczej ludnosci

ja tez mam koleznake, ma 27 lat i tez nigdy nie byla u gina, a na 1 rzut oka widac ze ma cos nie tak z hormonami - to pewnie przez jej nadwage - rosna jej dosc ciemne i grube wlosy na brodzie probowalam ja namowic i powiedizla ze pojdzie ale tego nie zrobila kilka razy tez lekarze inni u ktorych byla mowili zeby poszla do gina ale do niej nic nie trafia

Gość asdsf
eeepp.... bardziej Cię dziwi że nigdy nie była u ginekologa niż to że nigdy nie uprawiała seksu z WŁASNYM MĘŻEM??

Gość grażżżka
może była gwałcona

Gość llffgggh
masakra

Gość pilnuj swoich spraw

Gość UUUUOP
ze babka nie chodzi do gina to jej do szczescia nie potrzebne... ze dziewica to jej prywatna sprawa ze znalzla faceta ktory wzial z nia slub to jego problem... (i moja radocha ze na swiecie sa takie kolki... wiecej takich i bede caly swiat ruchal)

Gość raczej niech do seksuologa
idą, bo biale malzenstwo? Albo niech sie rozwiodą. Co gin ma do roboty. Chyba,ze ona ma tam taki syf, ze sie wstydzi.No ale po co slub brala. Pogadaj z nia o tym, co poiwedzial, bo bardziej tego malzenstwa i tak sie nie da spieprzyc.

Ja sie lasce nie dziwie ze jeszcze nie byla u gina , ja zebym nie musiala isc tez bym nie poszla , choc teraz juz sie przyzwyczailam i jakos to idzie ... A co do tego ze sa rok razem i jeszcze nie uprawiali seksu to hmm... znam pare ktora jest razem ponad 3 lata i nie ten tego jeszcze , ona ma 27 lat i jest dziewica , po roku znajomosci sie pocalowali , jakos w wakacje biora slub i dopiero zaczna wspolzycie . Dodam ze ona jest bardzo religijna a on jest katacheta wiec nie dziw ze tak czekaja z tym... Odn jeszcze tematu ... no kurwa zeby facet takie cos pow kolezance o swojej zonie? ja bym zabila jakbym sie dowiedziala :O