Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dskjhclk

Czy nie lepiej byloby gdyby to facet byl pokusa, a nie kobieta ???

Polecane posty

Gość dskjhclk

Czemu wciaz, kobiety sa nagie , na plakatach, w telwizji, w gazetach, w internecie, na biblobradch. Oczywiscie mezczyzni rowniez wystepuja nago, czy polnago, ale w widocznej i mneijszej ilosci . Czemu oni sie nie moga zadnej oprzec, czemu przewaznie my cierpimy z tego powodu ;/

Gość wysadź się w powietrze
Bo teraz ja jestem sprite a ty jesteś pragnienie.

Gość dskjhclk
to znaczy,z e co kobieta woli podbnie jak mezczyzna patrzec na naga kobiete , i wyliczac swoje coraz wieksz eompleksy, bo kobieta na plakacie, jest bardziej zrobiona niz sliczna ;/ Dal mnei zaczyna byc to bezsensem. Kobiety by byc ladnymi przewaznie wiekszosc, musi sie na takie zrobic, a facet , jak jet ladny to ejst, jak nie to nie, oni nie uzywaja kosmetykow, kremow niewaidomo jakich, jedyne w jakis psob przewaznie dbaja o cialo, to reguralen cwiczenia. Sa i tacy , ktorzy lubia kemy i inne kosmetyki, ale takich ejst mniej, z reszta nic zlego w balsame u faceta Xd

Gość spać i snić
wysadź się w powietrze Bo teraz ja jestem sprite a ty jesteś pragnienie. A ja jestem konsumentem i zaraz Cię połknę :)

Gość dskjhclk
teraz to mozna wszystko i kobiety wlasie tak robia , dlatego teraz uwazam ze mezczyzni sa ladniejsi i napewno naturalni

Gość dskjhclk
no i pod tym wzgledem sa baranami