Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 24, 2009 Bierze się węglan sodowy(tzw sodę) i zapieka z mocznikiem(można kupić w sklepie ogrodniczym) a następnie dodaje się węgiel i dale zapieka.Jak ktoś się zdecyduje to podam szczegóły napiszę co to za produkt.Zapewniam że może być całkiem przydatny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiś nawóz Napisano Marzec 24, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajko przedwielkanocne Napisano Marzec 24, 2009 a ile osób wylatuje w powietrze za jednym razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 Amant ty jestes piromanem ? bo chyba nie chemikem?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 trutka na amanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiś nawóz Napisano Marzec 24, 2009 "trutka na amanty?" zazdrośnik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 o matko ciebie o lekarstwo na nowotrowy pytaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annanika Napisano Marzec 24, 2009 a działa na złośliwych sąsiadów? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amant to znany na kafe 39 Napisano Marzec 24, 2009 letni prawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 39 letni prawiczek Napisano Marzec 24, 2009 to nie trafił żadnej babki aby dała się nadziać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiś nawóz Napisano Marzec 24, 2009 proszę nie zbaczać :O z tematu Amancie :),czy masz rybki akwariowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amant niezalogowany Napisano Marzec 24, 2009 Niestety nie mam :( rybek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 24, 2009 Nawóz teoretycznie też może być:P.Ale lepiej to się nadaje do innych celów.A do strzelania też niezbyt się nadaje:P.Dodam ze ma to zoś wspólnego z czymś co jest podobno dobre na nowotwory.Tj. chodzi o witaminę b17 .To kto chce to zrobić?Zapewniam że to jest doświadczenie bezpieczne o ile jest prawidłowo przeprowadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Marzec 24, 2009 "amant to znany na kafe 39 letni prawiczek " Nie postarzaj mnie:O.A ten produkt m sporo zastosowań-np. w galwanizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiś nawóz Napisano Marzec 24, 2009 Brzydki Niski Beznadziejny :) robisz doświadczonko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Marzec 24, 2009 hmmm jakiś fajny dopalacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 nawet nie miałbym z czego i 2 "zapieka" to jakiś nieprecyzyjny termin :O 3 nie zamierzam wybuchać chociaż mam beznadziejne życie... przynajmnije nie w tym miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 po doswiadczeniou z wit.C jakos te eksperymenty Amanta mnie nie przekonuja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 a jakież to doświadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakiś nawóz Napisano Marzec 24, 2009 aha:( tak jakoś się zapiekłam na Twój widok i miałam ochotę wybuchnąć:P z Tobą pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 zjadl jakas mega dawke wit.C ,zeby zobaczyc co sie stanie. nie wem czemu ludziom cos takiego przychodzi do glowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 tylko się nie przegrzej bo ci się białko denaturuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 sikałaś na żółto? :O a zażywanie dużych ilości witaminy c działa rakotwórczo szczególnie w długim okresie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 ja zazwyczaj sikam na zolto:P ale nie wiem skad to pytanie , bo ja nie jestem zdolna do takich eksperymentow. mowie ,ze to Amant robil takie doswiadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 Brzydki a ty masz jakis zawod zwiazany z lekami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 ale jesteś wrażliwa na wpływy bo wykonujesz te eksperymenty :P wpierw będzie zjedz witamię c potem połącz a z b potem połącz c z d i podaj adres :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 ja nie mam żadnego zawodu :O a ze służbą zdrowia spotykam siętylko na epizodycznych wizytach w szpitalu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily* 0 Napisano Marzec 24, 2009 Masz zawód BNB bo skończyłeś studia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Marzec 24, 2009 nie wykonuje zadnych eksperymentow:O eksperymentow mam na codzien az za duzo, nie bede sie z tym bawila jeszcze po godzinach:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydki Niski Beznadziejny 0 Napisano Marzec 24, 2009 \" Masz zawód BNB bo skończyłeś studia\" :O formalne ale nic mądrego nie umiem ani nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach