Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm jakieeee

zabiegi przed ślubem

Polecane posty

Gość hmmm jakieeee

dziewczyny jakie zabiegi wykonujecie przed ślubem aby poprawić urodę na ten dzień jakieś fryzjerskie odżywcze zabiegi a może kosmetyczne ?? pochwalcie się może w ten sposób pomożemy sobie na wzajem ;)

Ja chodzę na mikrodermabrazję diamentową. Kosmetyczka mówiła mi, że najczęściej to oczyszczanie twarzy, zabiegi kolagenowe- są takie kapsułki jedna kosztuje ok. 9 zł u mojej kosmetyczki poprawiające napięcie skóry. Co do włosów to zrezygnowałam z prostownicy i używam jedwabiu.Pozdrawiam

Nie wychodzilam za mąż ale jezeli masz jeszcze troche czasu to polecam oczyszczanie twarzy a jezeli masz jakies przebarwienia to zabiegi z kwasami : skora po nich jest rozjasniona , rozpromieniona i wyglada mlodziej . Do tego jakies maseczki relaksujaco-odprezajace . Ostanio slyszalam o zabiegu ze zlotem , wykonywany w formie masazu , podobno jest bardzo dobry ale nie wiem... nie korzystalam z tego. Jezeli chodzi o fryzjera ... jezeli farbujesz wlosy to polozyc kolor albo jak masz naturalne to poglebic go ? Nie wiem... jakies mseczki regenerujace ...itd? aha ... no i gratuluje :D

nie polecam solarium. moja kuzynka przed slubem łaziła do solarium chyba co 2 dni, na ślubie wygladała obrzydliwie, pomimo że ma naturalnie dość ciemna cerę to na każdym zdjeciu była czerwona no i wogóle jakoś tak staro i niekorzystnie sie prezentowała. miała białe pończochy i jak podnosiła suknie to te jej opalone nogi wyglądały jakby były jakieś fioletowe. wszytskie babki po katach obgadywały pannę młodą. jak się chcecie opalić to z umiarem i ostatni raz przed ślubem polecam iść tak z tydzień, póżniej to już tylko nakładać maseczki nawilżające i kazać się masować narzeczonemu:) co wieczór:)

dokladnie z solarium to z umniarem jak ktos ma sniada karnacje to 4 wizyty w zupelnosci wystarcza i 4 dni przed wielkim dniem ostatni raz:-)

Gość ola0711
Polecam wspomniane kwasy, ale trzeba pamiętać, że po nich nie można chodzić na solarium przez 4 tygodnie. robi się je tylko wiosną i jesienią. Nie może być dużych mrozów lub słońca. Pozatym można sobie zrobić oczyszczanie ale najpóźniej ok min 7 dni przed ślubem.

a ja mam ślub na koniec czerwca i mam nadzieję że nadmorska bryza i słońce zrobią mi naturalne solarium :D nigdy nie przepadałam za sztucznym nasłonecznianiem .... natomiast mam problemy ze skórą - rozszerzone pory i szybko mi się zanieczyszcza :( macie może wiedzę na temat peelingu kawitacyjnego? bo słyszałam że to jest dobre.... poradźcie proszę :)

Gość wnioskuje z tego
ze musicie byc strasznymi paszczurami ,skoro takich zabiegow potrzebujecie!!!!! lepiej takie rzeczy 2 lata po slubie-kiedy pysk nalany jak ksiezyc w pelni,wiszacy bruch z rozstepami ,cycki wiszace tez z rozstepami grube uda i dupsko,bachor ryczacy dzien i noc,maz czatujacy na poralach randkowych!!!! (i jego komore sprawdzac regularnie) hahahahaha

Gość aaaaaaa0987
ciemnogrodem wali od ciebie na kilometr żal mi cie pojebie

Cały czas zgłaszam niecenzuralne posty typu ten do usunięcia, a admin śpi. Powiem tylko tyle, że siedzieć na necie od 6 rano to jest dopiero zboczenie, no cóż tylko net Ci pozostaje.

a ja nie ide na zadne dermatologiczne zabiegi, ale jedziemy przed slubem do spa, zeby se wyluzowac :)

:D ja o zabiegach przypomniałam sobie we wtorek a w sobotę był ślub :D :D :D do tego czasu zupełnie NIC nie robiłam! Po prostu nie miałam czasu, bo sami wszystko organizowaliśmy. I jak szybko sobie przypomniałam tak szybko zapomniałam, tak więc godzinę przed wyjazdem z domu robiłam sobie makijaż i regulowałam brwi :D zdjęcia wyszły fantastyczne, czułam się pięknie i wyglądałam pięknie - to najważniejsze :) a planowałam: długą i spokojną kąpiel, masaż ciała, ewentualnie wizyta u kosmetyczki (ale makijaż sama chciałam sobie zrobic - wiedziałam, w czym czuję się najlepiej), kilka dni przed slubem planowałam rozpocząć wizyty na basenie - by się zrelaksować i wysmuklić jeszcze bardziej ciałko i wiele wiele innych z czego, co wspomniałam nic nie zrobiłam :)

Gość nie sypiam z komiczne
mimo pewnej...hm..brutalnosci w wypowiedzi "wnioskuje ztego" duzo w tym racji moja rada - wykorzystajcie ten czas zeby cos przeczytac...jak dla Was moze byc Saga Ludzi Lodu....

Niektóre salony oferują specjalne pakiety ślubne, na prawdę warto z czegoś takiego skorzystać;) Niektóre salony dojeżdżają do domu, czy gdziekolwiek, gdzie tylko klientka sobie zażyczy - dodatkowy plus, bo w tak zabieganym okresie trudno znaleźć nadwyżkę czasu... Trzeba by było się rozejrzeć w swoich miastach, w Warszawie funkcjonuje Beauty Homecare, ale myślę, ze w innych większych miastach też nie powinno być z tym szczególnego problemu;)

Rozpoczyna się ślubne szaleństwo :) Dlatego na Wilanowie oferujemy obecnie liczne pakiety, dostosowane do różnych potrzeb przyszłych Pań Młodych. Zadbamy nie tylko o perfekcyjny wygląd, ale również o samopoczucie. Zapraszam na stronę Ambasady Urody, gdzie znajdziecie szczegółowe informacje o naszej ofercie. Obecnie trwają promocje na wszystkie pakiety - zarówno te bardzo rozbudowane, jak i nasze pogotowie przedślubne, czyli pakiet last minute. Ja również chętnie odpowiem na wszystkie pytania.