Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanfelle

Ale te niektóre dziewczyny są głupie

Polecane posty

Gość fanfelle

mam na myśli, te które się "wystawiają" w internecie

Gość fanfelle
te na fotkach, sympatiach itp., laski prawie tyłkami świecą

Gość fanfelle
i te na naszej klasie. Wkurza też to was ??

AAAAA racja:) Albo robienie sobie samej zdjęć do lustra (plus lampa błyskowa hehe). Nie no, żenua na maxa:)

Z drugiej jednak strony...jak ktoś może pochwalić się tylko tyłkiem, albo biustem..to nie powinien nas wkurzać, a powodować naszą litość:) Więc mnie tam jest żal takich osób:)

Gość fanfelle
Rozumiem, ze samotna dziewczyna chce poznać chłopaka, ale tak się wystawiać to żenada. Jeszcze troche brakuje, że zaczną się rozbierać publicznie, by bardziej zachęcić do siebie. Żenada. Czasami tak sobie zerknę i mam zlewkę z koleżankami z pracy :-).

Noooo,mnie to strasznie wkurza :( Moja jedna znajoma ma z ok.10 zdjęć do lustra,gdzie robi te dziubki i wygląda to raczej komicznie ,niż ładnie :( Jakby coś z ustami jej się stało .Aaa i obowiązkowo cycki na wierzchu,rozmiar D w push upie ;D

Gość fanfelle
Si, zgadzam się. W sumie to trzeba ich załować.

To jest po prostu śmieszne ;] Ale co się dziwić jeśli żadna z nich nie ma do zaoferowania nic innego poza sztuczną urodą. Tym sposobem pustak przyciągnie pustaka, więc z jednej strony to dobrze.

A ja się cieszę, że jest fotka, sympatia ipt, i w koncu NASZA KLASA:) Bo jak poznaję faceta na żywo, to sobie go potem sprawdzam (oczywiście na nk najłatwiej). I już wiem, czy kontynuować znajomość hehe. Myślę, że faceci robią podobnie z laskami, i co logiczniej myślący - też sobie szybko wyrabia opinię:)

No pewnie,jak się nie ma czym zaimponować,to trzeba imponować głupotą :D .A najlepsze jest to,że takie dziewczyny myślą,że są fajne ;]

Chociaż faceci nie lepsi-co trzeci chwali się kaloryferkiem,tudzież sztucznymi mięśniami :P.Ja mam takiego kolegę,który w photoshopie przyciemnia sobie skórę,przez co jest już polskim murzynem :(.

Gość fanfelle
Tak, te dziubki u niektórych to wręcz obrzydliwie wyglądają. W sumie to tego nie oglądam, ale czasami z nudów zerknę. Choć mam zamiar zrezygnować chyba w ogóle z wchodzenia na nk. Za dużo osób mnie irytuje.

Ja tak sam mam zamiar ostatecznie zlikwidować nk,do tej pory miałam konto bez fotek,ale irytują mnie już te głupie komentarze,łanćuszki we wiadomościach(no comment),dziubki i inne tego typu rzeczy.Nie wspominając już o jakiś klanach i fan clubach ;/Ogólnie ten portal zszedł już na psy :(

Gość fanfelle
tego tyle roi się w Internecie, ze jakbym była facetem to już bym nawet nic kompletnie nie odczuwała widząc takie zdjęcie.

Gość fanfelle
Co to za sztuka ubrać miniówkę, nałozyć makijaż i powystawiać się. Odpowiednio ubrana i umalowana każda laska może wydawać się w miarę seksowna. Tak robią chyba tylko naprawdę puste i w rzeczywistości zakompleksione kobiety. Zresztą prawdziwe piękno jest w środku i faceci o tym wiedzą :-).

Noo,dokładnie.Ale wiesz-one myślą,że jak tak się ubiorą,to cały świat jest ich.I się jarami tymi komentarzami na prawo i lewo.Widocznie to jest ich sposób na dowartościowanie się ;]

Potwiedzam 🖐️ Równie żałosne są idiotki, które na portalach typu nk wstawiają dziesiątki fotek swoich dzieci :o pojebane kretynki, które muszą się dowartościowywać :o

Gość Polena
I takie które w gimnazjum imponują swoimi telefonami, ubraniem, makijażem, kolczykami. Ja taka nie jestem i się cieszę, ponieważ oszczędziłam sobie wielu kompleksów, itd. Żal mi aż ich

To tylko reklama :). Zawsze ktoś ją zaczepi, pokazuje co ma najlepszego, bielizna, cycki, dupa etc. może to i dobre.

Gość ale jak im nie wstyd tylki
i cycki wystawiac przeciez nauczyciele na to patrza, znajomi Rodzicow niejednokrotnie..