Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omgomgomgogmg

ciagle sobie powtarzam

Polecane posty

Gość omgomgomgogmg

ze to juz oleje , ale jakoś nie potrafie !! nie wiem co sie ze mna dzieje , zawsze sie angażowałam bardzo wolno , nigdy na 100 % , zeby nie zostac skrzywdzoną. teraz poznalam chłopaka , ktorego jak zwykle potraktowalam jak kumpla a tu nagle strzała amora , mysle o nim 24/7 , po prostu ciagle !! a nuż sie odezwie , a on sie przestał odzywac . wiem ze on tez nie chce szybko wchodzic w zwiazek , wszystko powoli . wczesniej pisał codziennie , a nagle co tydzien . raz zachowuje sie , jakby nic nie było miedzy nami , a raz pisze romantyczne smsy . na spotkaniach sie przytulamy , całujemy .. nie wiem jak mam to odebrać. mysle , ze jesli nie zmierza to do związku to nie wiem czy to ciagnac , bo meczy mnie to... na początku rozmawialismy o naszym podejsciu i w sumie oboje zaznaczylismy , ze nie chcemy związku . jednak podczas pozniejszych rozmów , wyszło na to , ze "a może jednak ". a teraz to nie mam pojęcia na czym stoje , pierwszy raz poczułam , ze mogłabym wiele zmienic i wiele zrobić dla niego , ale nie wiem czy warto sie starać . jest za wczesnie na poważne rozmowy ...