Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alinka malinka

remont mieszkania - nietrafieni robotnicy UMOWA mogę ja teraz spisać

Polecane posty

Gość alinka malinka

w zeszłym tygodniu w czwartek przyszła do mnie ekipa remontowa mieli zrobić kuchnie i korytarz z ustaleń miało im to zając 3 - 4 dni cenę ustalili na 900 zł do ich zadań miało być zdjęcie starej tapety przygotowanie ścian do położenia nowej tapety położenie nowej tapety i wymalowanie sufitów dziś mamy wtorek a więc 5 dni pracy ( bo w sobotę też "robili") i o założeniu tapet mogę jeszcze zapomnieć bo sufit był malowany już dwa razy a nadal przebija tynk przez niego więc tapety jeszcze nie mogą kłaść przyznam się że jest to bardzo uciążliwe ponieważ cały czas mam całe mieszkanie rozwalone najpierw było dwóch pracowników (szef i pracownik) teraz pracują pojedynczo doszło do tego że materiałów nie maja ( a w umowie było że oni kupują materiały) ogólnie masakra i chciałam spisać umowę na papierze ( wiem błąd zrobiłam że nie spisałam tego od razu i za nieterminowość uzyskać jakieś odszkodowanie ponieważ musiałam przedłużać w pracy urlop i nadal nie wiem czy w tym tygodniu skończą bardzo proszę o doradzenie w tej sprawię i jak powinna wyglądać taka umowa ( będę wdzięczna za jakiś zarys)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować