Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorencja

PYTANKO DO WSZYSTKICH !!!

Polecane posty

Gość lorencja

O co najczesciej klocicie sie ze swoimi partnerami?

Gość lorencja
No jak to tak?W ogole?Przeciez to niemozliwe;p

Gość fanka malibu.
o ciągłe powtarzanie "ok" z jego strony. ile można.

Gość dopierdalam wszyyyyystkim
wszyscy sie kloca!! no chyba ze jest sie czlowiekiem bez osobowosci hahahahaha

Gość grefgrrdtfhyg
do nie kumam : jedyną rade jaką dajesz na kafe to : rozmowa , rozmowa rozmowa. a jak rozmowa przeradza sie w kłótnie ? to jak kur­wa rozmawiać ? kłocic sie czasami trzeba , ale trzeba też zrezygnować z pewnych rzeczy , pójsc na kompromis , dojść do porozumienia . współpraca miedzy partnerami polega na wysunięciu wielu wniosków ze swojego postępowania i zmienianiu tego na lepsze. czasami warto odpuścić . i zawsze trzeba mieć dobre argumenty, jesli już chce sie postawić na swoim ;)

rozmowa jest jedynym sposobem na dojscie do porozumienia. w momencie, gdy zaczyna byc goraco, konczy sie rozmowe i wychodzi. tak trudno to pojac? no, chyba ze za wszelka cene chce sie dowodzic swoich racji. nawet kosztem spokoju i stabilnosci zwiazku. ale wtedy nie ma mowy o dojrzalosci.

Gość grefgrrdtfhyg
tylko tak potrafisz skomentować? " hahaha nie moge?" bardzo oryginalne podejście do prawy. ale czego sie spodziewać po facecie siedzącym na damskim forum.

Gość coś w tym jest
do nie kumam - ja też kiedy czuję, że może być ostro - po prostu milknę i wolę przeczekać. Złość mi przejdzie- i wtedy można kontynuować. Podobnie mam mój partner. Nieraz proszę go, żeby dał mi więcej czasu - np. kilka dni, a przez ten czas to, co chciałam na początku wykrzyczeć bez ładu i składu - zamienia się w bardzo logiczną argumentację. To oczywiście nie oznacza, że nie kłóciłam się nigdy i z nikim, ale wtedy wiem, że to już koniec związku - prędzej czy później.

Gość grefgrrdtfhyg
Tak . Najlepiej wyjść i udawać , ze nic sie nie stało? Bo jaśnie pan skończył rozmowę , bo zaczęło być gorąco . Właśnie tak się rozwiązuje problemy - wychodząc.

Gość grefgrrdtfhyg
to tylko chyba ja jestem takim awanturnikiem :D

"Tak . Najlepiej wyjść i udawać , ze nic sie nie stało? Bo jaśnie pan skończył rozmowę , bo zaczęło być gorąco . Właśnie tak się rozwiązuje problemy - wychodząc" - klania sie czytanie ze zrozumieniem :-o wolisz klotnie? obrzucanie sie wyzwiskami, kiedy hamulce puszcza juz do konca? to uwazasz za rozwiazanie problemu - wrzaski? szczere wyrazy wspolczucia i zyczenia jak najszybszego dorosniecia :-o

Gość grefgrrdtfhyg
Nie zrozumiałeś o co mi chodzi? Ja nie mówie o wyzwiskach . Z autopsji wiem , ze wiele kłótnią można załatwić. I załatwiam tak wiele spraw. kropka.

Moim zdaniem wychodzenie może mieć swoje uzasadnienie w przypadku, gdy kłótnia przeistacza się we wściekłą awanturę... w innym wypadku lepiej dalej dochodzić do wspólnych kompromisów, tłumaczyć, tłumaczyć, tłumaczyć. W moim związku nie raz to poskutkowało.

Gość grefgrrdtfhyg
Aż taka młoda nie jestem , byś mówił mi o dorastaniu ;)

Kłócimy się jeśli on coś głupiego palnie. :P Wcześniej obrażałam się za notoryczne spóźnialstwo i kłamstwa ale już na szczęście tego nie ma :)

w zasadzie to nie klocimy sie wcale, czasem tylko sprzeczamy, jak mamy cos na sumieniu odrazu to sobie mowimy, nasz zwiazek opiera sie na szczerej rozmowie mozemy rozmawiac godzinami i przy okazji mowimy sobie co nam nie pasuje i co trzeba byloby zmienic :)

Gość a ja nieeeeee
jak na razie to jeszcze nie zdążyłam sie pokłócić, tylko taka mała sprzeczka była ale to sprowokowana celowo przez niego :D pokazał mi specjalnie jakie zdjęcia ma na nowym telefonie, miał ze 4 panienki, skąpo ubrane a ja zazdrośnica jestem i się spytałam po co ci one :D ale usunął zaraz, chciał wzbudzić zazdrość :D

ze za malo mi poswieca czasu,ze robi mi na zlosc uznajac,ze to zarty a mi nie do smiechu,ze jest balaganiarzem-to ja ze sie ciagle spozniam(2-5minut a jaki dym)-on