Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autowiwisekcja

on mnie nie lekceważy

Polecane posty

Gość autowiwisekcja

mam pewien problem ze swoim facetem. ale moze zaczne od poczatku. otoz dzis rano umuwilismy sie ze po zajeciach wpadne do niego, spedzimy razem mily wieczor itd. jak przyszlam do niego to nawet nie zrobil mi herbaty tylko lezal na lozku i zasypial a ja tak sobie siedzialam i sie gapilam w sciane. wkurzylam sie poniewaz zawsze kiedy on do mnie przyjdzie robie mu herbate jakies jedzenie itp, ogolnie u mnie nigdy nie jest glodny. i tak mi sie glupio zrobilo ze ja latam za nim jak ze sraczka zeby dobrze mu bylo itd a on nawet tej herbaty nie zrobi po calym dniu zajec gdzie wracam zmarznieta i zmeczona. po tym jak wkurzona wyszlam od niego i wrocilam do siebie napisalam mu ze nie wiem kto go wychowal, ze u mnie nigdy by taka sytuacja nie miala miejsca itp, on sie pyta czy skonczyłam juz. wiec napisalam ze chyba tak,ze chyba skoncze ten zwiazek. czuje sie w tym zwiazku lekcewazona czasami mam wrazenie ze ma mnie daleko w d. i trace checi na walke o ten zwiazek, bochyba nie ma sensu, jestesmy juz prawie dwa lata... co sadzicie

Gość autowiwisekcja
przepraszam za blad, oczywiscie umowilismy*

Gość autowiwisekcja
pomoze ktos?????