Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to przeżyć

Zakończył się MÓJ ZWIĄZEK.....nie dam rady

Polecane posty

Gość blondina
Ja mam 25

Gość bambosz na szpilce
ja to sie dziewczyny modle o to bym znalazla prawdziwa odwzajemniona miłość:) tak pragne milosci!!!!!

Gość ...z tym poradzic
autorko od wczoraj tez jestem sama po 2 latach:( Dowiedzialam ze od kilku dni z kims sie spotyka. Osoba ktora naparawde kocha nie jest zdolna do takich rzeczy. Odeszlam- na tyule sie cenie ze nie potrafie zebrac o milosc. Wyznawal mi ja kazdego dnia. Pewnego dnia przestal i to trwalo kilka dni az wyszlo ze kogos poznal. Ta znajomosc sprzed tygodnia okazala sie tak mocna ze zaryzykowal dla niej rozstanie ze mna. Nie moge do niego wrocic, bo byl by to juz drugi raz i oznaczalo by ze sie nie szanuje. Dostral szanse i ja zmarnowal. Boli bardzo bo wiem ze juz nie bedziemy ze soba a w planach byl juz slubi wlasne M. Boli bardzo i od wczoraj wylałam morze łez:( Niepotrafie sie z tym pogodzis bo porostu kurwa nie potrafie:(

Gość gośkapk
najgorsze jest ot ze przez 3 lata kazdy wekeend razem kładmlismy sie i razme wstawalismy.mielismy wspolne plany i firma wspolna juz prawie ruszyła a tu trach..chyba przestrtaszył sie odpowiedzialnosci?a po co mi nieodpowiedzialny facet?

Gość bambosz na szpilce
tez i u mnie miał być ślub.

Gość blondina
Znajdziesz!! Gwarantuję!! Ja byłam bliska samobójstwa! Ale jakoś to zniosłam. Ta niemoc.... Minęło 5 lat, a ja nauczyłam się o tym nie myśleć. Inaczej nie mogłabym z nim rozmawiać. Ale nauczyłam się to tłumić w sobie. Na wspomnienie o tym łzy mi się cisną do oczu. Ale to już za mną!! Przede mną teraz tylko dobre!! Z moim kochanym mężulkiem!!!!

Gość gośkapk
dziewczyny trzeba sie szanowac i trzymac razem nie dac sie pomiatac,ja wiem ze on zateskni za mna..a poza tym byłam za dobra.obiadki,smyranie co wieczór,mycie pleców,.seks,i wszystko co chciał.a teraz z gówniara po zawodówie sie ugania..nosz kurwa..

Gość bambosz na szpilce
blondina mam nadzieje ze bede tak myslala jak ty za jakis czas. naprawde sie szanuje nie umawiam sie z nikim tylko czekam teraz w domu na tego jedynego:)

Gość gośkapk
sorry jesli kogos obraziłam ta zawodówa..ti chodzi tylko o ten jeden przypadek..

Gość bambosz na szpilce
gośkapk jak czytam te wszystkie wypowiedzi to dochodze do wniosku ze bylysmy za dobre tez kurde byly obiadki i co z tego mam.... cholera

Gość gośkapk
i ktora tutaj gada ze czeka w domu na tego jednynego?dziewczyno wyjdz na drów na impreze nie daj mu pokazac ze cierpisz..!!!!

Gość bambosz na szpilce
ale o to mi chodzi ze pierdole tego bylego co mnie nie chce juz a czekam na kolejnego:):):) mam nadzieje ze to bedzie ten do konca moich dni bo juz nie chce sie bawic ze co miesiac to inny

U mnie związek zakończył sie po 7 latach...i bardzo dobrze.Dziś to wiem i wy też za pare lat bedziecie wiedziały.Dziś mam wspaniałego męża który kocha mnie nad życie i wiem że mam dla kogo żyć.I u was też tak bedzie,pamietajcie po każdej burzy przychodzi słońce!! Amen!:)

Gość bambosz na szpilce
tzn nie mialam co miesiac innego ale wiecie chcę poważny związek

Bardzo wam współczuje,bo wiem jak to boli,uszy laski do góry tyle pięknych dni przed wami zobaczycie!!!

Gość bambosz na szpilce
jak sie ciesze ze moge poczytac wasze wypowiedzi bo az mi na sercu lepiej sie robi. dziewczyny zycze WAM i SOBIE zebysmy byly szczesliwe!!!!!

Gość gośkapk
najgorsze ze nie mam do goko sie przytulic ale smsy na dizen dobry i dobranoc dostaje juz.a niedługo saie do niego tez przytule..mam nadfzieje ze to juz bedzie to cos,,chociaz trudno mi sie przełamac teraz i pomysleco o jakims stałmy zwuiazku

Gość bambosz na szpilce
o matko a jak mnie brakuje bliskosci.... nawet nie sexu a wlasnie przytulenia

Gość blondina
Bunia przybij "piątkę" całe szczęście mamy to za sobą!! Dziewczyny spójrzcie na nas!! Też was to czeka!! Głowy do góry!! Jestem z Wami!!!

Gość bambosz na szpilce
ogladam M jak Miłość :):):) a Wy Kobietki co porabiacie tylko mi nie płakać o tych IDIOTÓW

Gość blondina
Ja piszę na kafe a mój mężuś ogląda TV :)

Gość gośkapk
ja tam nie płacze tylko umawiam sie na randke z mim przystojniaczkiem nowym P boze jakie ciacho...

Gość bambosz na szpilce
jak to fajnie brzmi mężuś:):) szczęściara:):)

Gość blondina
Właśnie poszłam dać mu buziaka z tej radości że go mam!! Jest dla mnie wszystkim!

Gość bambosz na szpilce
gośkapk zajebioza ja tez musze jakiegos wychaczyć:):):):):):)

Gość bambosz na szpilce
blondina ale CI zazdroszcze :):):) ja moge buziaka dać jedunie tacie albo bratu hahahahahah:):)

Gość blondina
Każda miłość jest inna :) Ale każda może być tą właściwą. Wiem eks kochałam bardzo mocno, męża też kocham bardzo mocno. I nawet nie staram się tego porównywać, którego bardziej. Kocham i już!

Gość gośkapk
a ja dałam interentowaego buziak a a co tam.w sobote randka ;P

Gość bambosz na szpilce
ja to nie pamietam co to jest randka motylw w brzuchu, nie pamietam:(

Gość blondina
Ból rozstania jest straszny... ale wyjdzie jeszcze słońce. Życzę wam tego z całego serducha dziewczynki!! Będzie jeszcze kolorowo!!!