Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna pewna

JEST WIELBICIEL 70B NA SALI?

Polecane posty

pewna pewna ---> dama serca? Nie żartuj, żadna by ze mną nie wytrzymała :D;) a u Ciebie jak tam w tych sprawach? Kiedy za mąż wychodzisz? :D Jaka szkoda :( bo też bym się pisał na co najmniej roczny pakiet...

Gość pewna pewna
hmm w rocznym pakiecie ja byłabym gratis, a sam stwierdziles: "żadna by ze mną nie wytrzymała", czy moze tobie bardziej muchy w nosie? ;) co do ewentualnego zamazpojscia, za mloda jeszczem na stracenie ;)

pewna pewna ---> żadna ze mną, ani ja z żadną (chyba ;) ) muchy w nosie... nie nie nie, stanowczo nie :) M! taki abonament musi być piekielnie drogi, zwłaszcza ze względu na gratisa, nie wypłaciłbym się :( no ale chyba przygruchałaś sobie w końcu jakiegoś rycerzyka? Czy tylko same zakute łby? ;)

Gość ona........
Wielbicielu, a co to za stopka? wiem wiem, że piosenka, ale ważna dla Ciebie czy o co łazi?

Gość pewna pewna
los singla ci sprzyja? ów abonament w realiach nie ma racji bytu, ale gdybys kiedys dobil z kims targu, w sprawie ewentualnego cennika zasugeruje ci wygodna dla obu stron metode: "przyjemnosc za przyjemnosc", kryzysu tym nie zwalczysz, ale tez nie przyczynisz sie do jego poglebienia :D rycerzyk? od czasu naszej ostatniej pogawedki tutaj uzbieralby sie maly batalion :D a tak powaznie nie narzekam, jest sie do kogo przytulic i to mi obecnie wystarcza ;)

Gość pewna pewna
dziewcze łudzaco podobne do pewnej A.... :D

pewna pewna ---> średnio sprzyja, ale jak się nie ma co się lubi... Niczego innego nie miałem na myśli, tylko że to nie lada wyzwanie, M! :) Spodziewałem się nawet dużego batalionu :D hmm, ano podobne, taki zbieg okoliczności :) albo i nie ;)

Gość pewna pewna
mezczyzni ponoc kochaja wyzwania, wiec dlaczego nie potraktujesz tego jako: male piwo...? ;) batalion poszedl w las, ale ja nadal czuje sie na etapie lata z radiem jednak ;) co do tego "zbiegu okolicznosci", nie przekonales mnie ;)

Gość wielbiciel 75B
Miałem nie wtykać tu nosa ale jakoś mnie przyciągnęło . Czym jest "etap lata z radiem" :classic_cool:

pewna pewna ---> dlatego, że trzeba mierzyć siły na zamiary ;) Tzn. latasz z radiem? Czy o co łazi? :> Sam nie jestem do niego przekonany, więc trudno, żebym Ciebie przekonał :D

Gość ona........
łana piosenka z tego linku co podales :-(

Gość pewna pewna
:D nie latam z radiem :D :D :D mam na mysli, ze w glowie fiu bździu ;) swoja droga wielbiciela75 nikt stad przeciez nie gonil ;)

Gość ona........
znacie może jakies inne pioseneczki przy ktorych mozna sobie pobeczec...??

Gość pewna pewna
wielbik, zajrzalam tu i owdzie i stara gwardia trzyma sie razem w starych miejscach, pozdrow ode mnie dziewczeta prosze, bo ja z wiadomych wzgledow nie moge ;)

Gość pewna pewna
polecam repertuar dody, mandaryny... dojdziesz w pewnym stopniu do takiego przeciazenia bebenkow, ze bedziesz wyc jak bobr ;)

ona........ ---> ano bardzo ładna, aż się na koniec Davidziu popłakał heh ;) pewna pewna ---> Ty i fiu bździu? jakoś mi to nie pasuje... Oczywiście pozdrowię 😘 miłej nocy, M! 🖐️

Gość wielbiciel 75B
ew mistrz improwizacji

Gość pewna pewna
dobrej nocy i tobie, do uslyszenia gdzies kiedys... 😘