Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsfsdfds

sukienka z odkrytymi plecami a duzy biust . pomocy

Polecane posty

Gość sdsfsdfds

Witam serdecznie. Hmm wesele w czerwcu dopiero jednak juz poszukuje odpowiedniej sukni . Otoz bede starsza na slubie mojej siostry, i szukam pieknej a zarazem wyjatkowej sukienki, Od zawsze lubilam nosic na sobie cos innego ale zarazem ladnego. Szukalam odpowiedniej sukienki z odkrytymi plecami do pupy ale nigdzie nie moge znalezc:(< jak widzialyscie gdzies w okolicach lodzi to pisac:P) dlatego tez ostatecznoscia probuje bedzie uszycie takowej u krawcowej , nastepnyy problem jest taki iz mam duzy biust , wydaje mi sie ze jest obwisly ehh dlatego tez musze miec stabilny stanik i nie moge do takiej sukni nie zalozyc stanika. Czy macie na to moze jakis sposob? a moze sa jakies takie specjalne staniki?? . BO nie chcialam bym z siebie zrobic idiotki i do sukienki z calymi odkryrtymi plecami zaozyc zwykly stanik. czekam tez na propozycje sukni..; ) bo narazie mam tylko ogolny zarys w glowce...

Normalny stanik w dobrym rozmiarze + obniżacz zapięcia ;) W Łodzi najlepszy sklep stanikowy to Mercado (na Rokicińskiej bodajże). Ewentualnie możesz spróbować wszyć miski stanika do sukienki, ale to nie zawsze się da...

Gość frufru
poszukaj w sklepach staników z silikonową taśmą na plecach i zapięciem z przodu, albo staników z modyfikowanymi zapięciami (Triumph takie ma). mozna je wtedy tak przekombinowac taśmami, że zapną się dopiero w pasie, a trzymać i tak będą :)