Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już mam wszystkiego dość

Muszę to gdzieś napisać

Polecane posty

Jestem tak zmęczona, że ... siedze i ryczę bo nie mam już siły. Mam maturę za miesiąc i zamiast się uczyć na to co potrzebuję to muszę się uczyć pięćdziesięciu innych rzeczy zupełnie mi niepotrzebnych. Zdaje biologie i chemie a musze sie uczyć historii, wosu, niemieckiego a zdaje angielski. Jak już to wszystko zrobie to nie mam już czasu na nic innego. PIEPRZONY POLSKI PROGRAM NAUCZANIA. Naprawdę zalęzy mi na studiach i myślałam, że przez ostatni miesiąc już tylko sobie będę powtarzać to czego uczyłam się przez cały ten rok, a naprawdę cieżko pracowałam, chodziłam na korepetycję i się przykładałam (mam nadzieję, że coś w głowie zostało), a musze poświęcać na finiszu czas na rzeczy, które mi nie są potrzebne :(:(:(:(. Chcę żeby już było po tej głupiej maturze, naprawde mam dość tego roku, w tym roku praktycznie żdnych imprezy (byłam tylko na sylwku i tam na urodzinach kolezanki), nie pakowałam się w żaden związek po ostatnim zerwaniu bo mam zamiar wyjechać do innego miasta i wiedziałam, że dla nikogo zdania nie zmienię, to po co się ranić nawzajem. Jestem po prostu zmęczona.... Sorki za zawodzenie, ale już mi trochę lepiej.

Gość jesteś głupia i tyle
czego ty narzekasz obecny program nauczania jest dla idiotów , matura banalna a szczyle jeszcze narzekają :o

ambitna z Ciiebie dziewczyna.nic wiecej do powiedzenia nie mam. pomysle o Tobie w maju-a zebys wiedziala!:)a tym czasem...wytrzymaj....:)

Narzekam na to, że mogłabym sie w spokoju uczyć biologii, chemii angielskiego i polskiego a nie zapieprzać np na niemiecki którego nei cierpię i tak naprawdę, wiekszość sie nie chce tego uczyć, albo na historię, jeszcze do tego idiota mnie uczy który każe sobie podręcznik cytować, a od wosu i historii mam tego samego. Jasne dla idiotów... jak robiłam zadania ze starej matury z chemii czy biologii to fakt zdarzały się trudniejsze pytania, ale ogólnie są bardzo podobne.... . Poza tym jakbym miała zdać maturę na 50 % to bym sie tym nie matrtwiła mogłabym napisac nawet zaraz, ale to mnie nie satysfakcjonuje. "jesteś głupia i tyle" - ogólnie to Twoja wypowiedź świadczy o Twoim poziomie.