Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

moze głupi problem ale sie wyzaleP

Polecane posty

Gość o kurcze.....
współczuje Ci :(

nie tylko Ty! Jak ja szłam na pierwsze spotkanie z netu to pamiętam każdy krok po drodze, byłam kompletnie przerażona myslałam że zanim dojdę na miejsce dostanę palpitacji serca! :D Będzie ok! Nie martw się!

Głowa do góry. Jak macie wspólne tematy to jest duża szansa, że przez telefon też będzie Wam się przyjemnie rozmawiało :) 🌼

Gość nie przyznam sie do nicka
Będzie dobrze.Zawsze sie denerwuje przed pierwszą rozmową tel,przez 1 minuty nie wiem co powiedzieć,a potem nie mogę skończyć:)

szzcera nie martw się takie obawy są normalne wszystko pryśnie jak już się spotkacie i zaczniecie gadac , to tak jak z stresem pzred egzaminem;) jak siadasz i widzisz już pytania to stres mija;)

Gość Sami*w pomarańczach
Piersza rozm.tel? Ja zawsze pitole 3po3 ,a jak nie wiem co powiedzieć to mówię''i co mi powiesz'' też miałam zawsze stresa przed :classic_cool: głowa do góry koleżanko

Gość Wiem ONA
Nie przejmuj się szczera dziewczyno....... będzie ok!!!!! Ja ostatnio też przeżyłam pierwszą rozmowę z facetem poznanym przez internet, no ale ja nie miałam czasu się martwić bo jak tylko podałam mu numer telefonu to od razu zadzwonił :-) Było super rozmawialiśmy ponad dwie godziny..........., a jego głos jest boski!!!!! Także moja droga ja bym się cieszyła, że go usłyszę w końcu a reszta jakoś się sama ułoży

szczera, ja też miałam w ubiegły weekend spotkać sie z kolesiem z neta... już sie widzielismy na zdjęciach, pisaliśmy prawie codzień na gg...czasem smsy (trwa to od ok 2 miesięcy) i dzwonił,ale akurat nie miałam tel przy sobie...w sumie pewnie bałabym sie go usłyszeć. Ale do czego dąże...umówiliśmy sie na 21:00 w piatek ja się uszykowałam i dosłownie pięć minut przed moim wyjazdem z domu dostaję od niego smsa \"nie dam rady wpaść złapałem kapcia\" co za koleś...do dziś sie nie odezwał...a mi nie zależy, mógł chociaż przeprosić. Idiota!

no i zadzwonił było bardzo miło...na poczatku bylismy oboje zestresowani ale gadalismy 1:20h a potem po wysłał smsa i znowu zadzwonił i pogadalismy troche;) całkiem miło ma głos bardzo fajny... w sumie srednio głos pasuje mi do jego wygladu;) tylkoe jedno mnie ubodło.......:O:O:O:O i tego nie zniese.......... powiedział ...........WYCIAGLI.:O:O:O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nastepnym razem go poprawie.jest ze slaska moze dlatego.........:O to wykształcony człowiek

Gość wiem ONA
no widzisz a nie mówiłam,, że nie będzie tak źle!!!! No ale tak to jest zawsze, że nerwy są silniejsze!!!! Ja z moim już nie rozmawiałam ponad dwa tygodnie :-( tęsknie do jego głosu no ale cóż tak to bywa..... Pozdrawiam