Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimny

co to ma znaczyć??

Polecane posty

no wiec mam kolezanke która jak dla mnie zachowuje sie dość niejednoznacznie tz. niby sie lubi do mnie przytulac, trzymac mnie za reke, gadac, dotykac moich włosów (na głowie , glaskac mnie po twarzy no ale z drugiej strony ywa czasem taka obojetna i chłodna. To trwa juz jakies rok ona miała w tym czasie chłopaka, w rozmowach ze mną mówi ze tam taki sie jej podoba a taki i mówi mi ze jestem dla niej jak brat no ale te przytulanki itp.... kurcze no nie czaje zupełnie czy ona po prostu potrzebuje tylko jakiegos rodzaju bliskości i do mnie sie moze poprzytulac bo uwaza mnie za dobrego kumpla czy moze czuje coś wiecej? ja jakoś nie mam podejscia do dziewczyn i wogóle czasem nie czaje o co im chodzi albo wmawiam sobie ze to napewno nie jest to co mysle i tak zostawiam sprawe jednoczesnie samemu sie katując taka niepewnością. Możecie mi podopowiedzieć o co jej tak naprawde chodzi?? czasem tez pisze na gg jak sie nie widzielismy ze brakowało mi ciebie albo coś w tym stylu, jesli chodzi o całowanie to tez by wyszło bo były sytuacje, ale nie przejmowałem inicjatywy bo nie zalezy mi na przelotnym związku, a na niej jednak troche mi zalezy tz, jak bym wiedział o co jej chodzi to bym sie napewno bardziej zaangazował, aha i ona wie ze coś do niej czuje i ze mi sie podoba

Gość do dzieła
jek ciebie pogłaszcze zrób jej to samo jak przytuli tez się przytul a reszta sama bedzie się dziać

Gość jest zainteresowa tobą
tylko ty musisz trochę ją przytulić tak po męsku z siłą i namiętnością

Gość lalineczka
bawi sie tobą, jesteś na odczepnego ale jak brat. Olej laskę albo ja zalicz i tyle.