Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wygrany chłopiec

Czy są jeszcze porządne dziewczyny po 22 roku życia ?

Polecane posty

Gość atenea
sa takie dziewczyny!!

Gość atenea
jezeli wydaje ci sie ze nie ma porzadnych dziewczyn zmien przyjaciol...bo cos mi sie zdaje ze obracasz sie w dziwnym towarzystwie i stad te przekonania.. ja mam wokol siebie ludzi ktorzy sa porzadni choc zdarzaja sie i tacy tzw. na luzie... np. moja kuzynka dopiero w wieku 25 lat 1 raz sie pocalowala z facetem...dla mnie to zadne dziwactwo!! robimy to co uwazamy za stosowne a kiedy widze wokol siebie te lale ktore uwazaja ze sa super piekne i kazdy na nie poleci...z nimi nie mam zadnego tematu do rozmow bo sa zwyczajnie w siebie zapatrzone...

Gość mały wóz
jest pelno gnoju na swiecie i wszystko trzeba umiec przesiewac, wszysko zalezy jakie masz sito...

Gość atenea
jasne!! maly woz ma racje!! ja ;powiem szczerze ze oberwujac forum to caly czas ludzie tutaj tworza glupie pytania dotyczace seksu...jestm pewna ze wiekszosc z tych ktorzy w sposob wulgarny opisuja rozne beznadziejne sytuacje niby ze swojego zycia robia to po to bo tak naprawde brakuje im seksu itd. OSOBA KTORA POWAZNIE TRAKTUJE SFERE PLCIOWOSCI NIE OPOWIADA GLUPICH HISTORII ZE SWOJEGO ZYCIA!! Poza tym polecam ksiazke pt. porozmawiajmy spokojnie...o tych sprawach!! P. Pawlukiewicza....normalny czlowiek po tej lekturze umie sie zastanowic jaka w niej gleboka prawda o tym co naprawde jest wazne w seksie polecam:)

Gość mały wóz
jak wyzej, chlopaku skorzystaj z rady atenea bo to jeden z sensowniejszych tekstow na tym forum, wszystko zalezy kto po co tu przychodzi ale nie trzeba byc bystrym by zauwazyc co przewaza na tym forum.

Gość atenea
ooj chyba znalazlam bratnia dusze...:) maly woz ile masz lat?

Gość mały wóz
dzieciak ze mnie ale podobno kilka wiosen juz widzialem z czego swiadomie to chyba moze jakies 25 i do tego kilka nie swiadomych .. zreszta co sie bede skradal mam 28

Gość atenea
ooo matko!!!! juz cie kocham!!!!! wiedzialam ze to kryje sie ktos z moejgo pokolenia...:)

Gość mały wóz
skad jestes droga ateneo?

Gość atenea
hmmm skad pochodze czy gdzie mieszkam??...hmmm raczej wole pozostac anonimowa choc nie ukrywam ze tez mnie to ciekawi....skad jestes...

Gość mały wóz
raczej nie chodzi mi o adres zamieszkania, tak zapytalem o rejon posli , swiata? ja orginalnie z maloposlki. zreszta jak chcesz mozemy jakos poklikac tylko jeszcze nie wiem jak... bo moze sue zdazyc ze znikne bo znajomi maja wpasc..

Gość mały wóz
o widze ze mam problem z pisanie Polski i malopolski..

Gość atenea
hehe ja chyba popisze do czasu az mi laptop nie siadzie bo nie chce mi sie go ladowac..zreszta to forum to totalna klapa wiec siedze tylko czasami i to bardzo krotko...malopolska to calkim niedaleko mnie:)

Gość mały wóz
ide robic pizze..

Gość mały wóz
dlatego myslalem o czyms innym, bo na tym forum nie bywam raczej.. i nie przewiduje... moze jak znow bede mial lenia i nic lepszego do roboty..

Gość atenea
smacznego wiec zycze..

Gość mały wóz
cholera przegralem w szachy z komuterem.. dopiero grzeje piekarnik.

Gość atenea
ja pizze robilam wczoraj wiec raczej nie teskni mi sie za tym specjalem..

Gość atenea
najbardziej mnie teraz rozsmiesza ze ktos mial powazne pytanie czy sa porzadne dziewczyny po 22 r. z. a z topiku robimy teraz mala pogawedke:)

Gość mały wóz
w takim razie nie proponuje;) ale jak cie najdzie slinka to luz;) zreszta moja napewno jest inna..

Gość atenea
ktos sie za mnie podszywa...w innym temacie gratuluje

Gość mały wóz
dosyc zeszlo z tematu, ale autora nie widac a moze dotal jakas satysfakcjonujaca odpowiedz..

Gość atenea
wiedzialam ze znajdzie sie ktos kto zechce popsuc mi rozmowe z malym wozem

Gość mały wóz
troche tu posiedzialem ale nie zaluje, skoro mozna nawet w takim miejscu spotkac "normalnych" ludzi jak ty (ateneo) to nawet stweirzdam ze ten swiat nie jest zepsuty do szpiku ...

Gość atenea
maly woz pozdrawiam..ja chyba koncze bo mi bateria juz pada..