Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjawiam prawdę o kobietach

Przyznaję się, nie spałem nigdy z dziewczyną. Z WYBORU.

Polecane posty

Witajcie. Muszę Wam powiedzieć, tzn. muszę, nie muszę, chcę, chcę wreszcie wyrzucić z siebie to, co mi zalega na sercu i duszy. Jestem prawiczkiem. Nic niezwykłego? Tak, ale ja mam już 27 lat. Nie uprawiałem seksu z własnego wyboru. Bo jak to? 30 minut rozkoszy, a potem świadomość, że byłem przez ten krótki czas z kimś, komu marszczy sie mózg na widok każdego męskiego fiuta? Nie, dziękuję, postoję. A ze mną postoi mój... mały. Nie potrafiłbym tego zrobić z kimś innym niż z dziewicą. A takich na świecie już nie ma. Dziewczyny wychodzą z przedszkola i gdzieś po drosze do szkoły tracą dziewictwo. Głupie i naiwne. Ale i ja taki jestem... ciągle wierzę, że ktoś ossa mi się w czystości, którą i ja potrafię zagwarantować. Nie chcę niczego za darmo. Do cholery, nie chcę się chwalić nikomu jaki to ja ogier jestem w łóżku. Nie mam wybujałej fantazji i nie wiadomo jakiego mniemamania o soie. Akceptuję każdego, kto akceptuje mnie. A jednak, pomimo tej prostoty przekazu mojego serca, nie ma żadnej, która mysli i czuje podobnie jak ja... Kiedyś dobry znajomy mi powiedział, człowiek jakże inny ode mnie, że wszystkie dziewczyny do dzi... . Obawiam sie, że w jakimś stopniu miał rację. I co teraz pewnie mnie wszyscy skrytykujecie... Ale ok, proszę bardzo. Tylko że ja nie działam koniuknturalnie. Wy - tak! Myślicie, fajny chłopak, ciastek, jest słońce, on na Was patrzy... wieczorem jak te kłody lądujecie w jego wyrze i on Was orze jak może... Rano mówicie: było fajnie... Ale świadomość, której nie macie, jest innego zdania. Robiłaś to z miłosci? To gdzie jest do cholery ten, którego kochałaś? Co? TAK JEST! Szkoda.

Ale ja nadal tak uwazam... Nie chce zadnej panny, która walił jakis kolo, który mówił że ją kocha. Mogę jeździć używanym samochodem, ale nie mogę miec używanej panny... To mnie smuci :(

Gość Natalka0O0
ja mam kolezanke ktora jest dziewica ale ona akurat sie masturbowala parowka mzoe byc?

Czy ja naprawde jestem taki beznadziejny??? Taki brzydki? A może na odwrót? Moze panny mają przede mną opór, bo inne się oglądają za mną? http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Oceńcie sami... Zdjęcie w profilu...

Nie trać wiary. Są i porządne dziewczyny. Musisz tylko być otwarty na innych i nie oceniać wszystkich z góry. Ja na przykład czekałam na mojego A. i nie miałam ochoty robić tego z kimkolwiek innym. Na razie jeszcze nie uprawialiśmy seksu, choć już jesteśmy ze sobą długi okres czasu.. Nie trać wiary! i nie generalizuj. Nie tylko Ty jesteś \"porządny\"..

Czasem się kocha kogoś, uprawia z nim seks a później doświadcza zdrady albo po prostu dochodzi do rozstania z jakichś innych powodów. Nie widzę powodu, żeby uważać dziewczynę za dziwkę, tylko dlatego że miała wcześniej partnera seksualnego, z którym robiła to z miłości. Nie wszystko da się w życiu przewidzieć, związki nie miałyby sensu gdybyśmy mogli przewidzieć to, że i tak się rozstaniemy...

eh.. dlaczego faceci wszystko widzą czarno biało? jedni kieruja sie chcicą, drudzy czekaja na milość.. a co z tymi co wpadli w pułapkę iluzji? którzy mysleli ze to jest to, a tymczasem rzeczywistość zweryfikowała wrażenia..

Fatalny ten Twój profil... każdy jego fragment woła: "potrzebuje dziewczyny!" To mi wygląda na profil desperata. Dziwią mnie też zdjęcia tych dziewczyn.. po co wstawiasz zdjęcia koleżanek? eh.. Żałosny trochę ten Twój profil..

Gość a napisze co mi tam
ja niestety tez jestem prawiczkiem ... 23 lata na karku a dziewczyny jak nie bylo tak nie ma ... tyle ze ja nie mam wymagan typu 'musze miec dziewice" .. po prostu mam juz dosyc samotnosci i chcialbym sie czasami do kogos przytulic czy cus takiego ale niestety moja pieprzona cecha jaka jest niesmialosc uniemozliwia mi wszystko ... poznalem ostatnio super dziewczyne, bardzo ladna, podobne zainteresowania do moich ale niestety nic sobie nie robi z moich staran o nia wiec dam sobie spokoj .. zycie kurwa :|

Gość aee
A napisze - lekiem na niesmialosc mzoe byc net. Jesli tylko sprobujesz potem z realem ;) A co do tamtej dziewczyny, to poczytaj moze strone www.uwodzic-uwodzicielki.pl Moze ty nieswiadomie swoja ostawa dajesz jej do zrozumienia, ze jej nie chcesz albo ze jestes 'niewarty jej zainteresowania''. Powodzenia ;) Co do n-k to zgadzma sie z Jarzabkiem ;p

Gość tytezterefere
taaaa, bo ludzie, ktorzy lubia seks sa zli :classic_cool: pozdrawiam wszystkich frustratow 🖐️

do autora, idz do psychologa bo masz problem z głową. z takim nastawieniem zawsze bedziesz sam:d jak dla ciebie błonka ma taka wielką wartośc to współczuję. skrajne myślenie odnośnie czystości drugiej strony jest bez sensu. ty jestes taki czysty i dziewiczy? a kobieta która miała 3 partnerów, każdy w związku i a kazdym razem była miłośc to też jest u ciebie skreslona?:D

Gość tytezterefere
Tym razem to znowu ja/, ja Cie normalnie uwielbiam ;) A co do autora czystosci, niech i on sobie bedzie nieskazitelny, ale facet, ktory mowiac o seksie uzywa takiego slownictwa, jest dla mnie ponizej krytyki :o

Sary trochę mnie powaliłeś tym tekstem o samochodach i dziewczynach,szkole na początku ale jedno mogę ci powiedzieć: jeśli dalej będziesz takie głupoty wygadywać to nic dziwnego że nie masz swojej własnej nie publicznej dziewoi Po za tym wiem żal ci straszny że jeszcze ani razu ale dobrze że wyrzuciłeś to z siebie teraz powinno ci być łatwiej chyba...po protu rusz się i poszukaj jej ja moja miłość znalazłam chymmm sama mnie znalazła a mieszkałam obok niej 2 nr. domu dalej wiec rogi do góry i szukaj swej damy

Gość baqs
Są jeszcze porządne dziewczyny. tylko tego czy są porządne i nie są "dziwkami" nie mozna oceniac po obecności blony dziewiczej lub jej brakiem. przemawia przez Ciebie poprostu to ze jestes prawiczkiem. coś czuje ze w głebi nie chodzi Ci o to czy one juz z kims spały czy nie. tylko To ze ty jeszcze z nikim nie spałeś i przez to wyolbrzymiasz strasznie sprawe jaką jest seks robiąc z kazdej kobiety która kogoś miała za przeproszeniem qrwe.

Gość a napisze co mi tam
do 'aee' dzieki za stronke, obadam, poczytam .. moze cos mi to cos pomoze ... a co do mojej postawy to wiedz ze jak do tej pory robilem wszystko zeby dac jej do zrozumienia ze mi sie podoba .. ze chcialbym z nia byc .. ale coz ... dzieki :)

Gość Aee
No i wlasnie prawopodobnie popelnailes blad, pokazujac,ze jestes ''zdesperowany'' ;) Jeszcze raz pwoodzenia.