Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozzalona

On pokazuje swoja wyyzszosc...

Polecane posty

Gość Rozzalona

meczy mnie to okrutnie: moj facet notorycznie daje mi do zrozumienia o sowjej wyzszosci intelektualnej, fakt: jest bardzo madry, ale nie musi sie tym tak chelpic, wynika to bardziej jak mi sie wydaje z Jego wiekszego oczytania. Przykro mi sie robi kiedy on wyglasza docinki w moim kierunku, chyba nie zdaje sobie sprawy jak mnie to boli... glupio jednak mi jest tak wprost mu o tym powiedziec..:(:(

Gość Rozzalona
W sumie to nie moja wina że z ledwością skończyłam zawodówke o profilu kafelkarz. Matka mnie całe życie biła, ojciec wykorzystywał seksualnie, a bracia zabierali mi pieniążki ze skarbonki. Mam owłosione plecy i trypla. Oglądam notorycznie Klan (codziennie po kilka razy jeden odcinek, bo nie potrafie pojąć akcji) . Wybaczcie, ale musiałam sie wygadać .

Gość Rozzalona
Ten drugi post nie nalezy do mnie:/

on moze miec kompleksy na swoim punkcie,dlatedo ciagle podkresla jaki jest ''madry''bo inaczej nikt by tego nie zauwazyl.

Gość Powiedz mu ...
Jak widzę masz wielkie o sobie mniemanie więc może spójrz w kosmos (i tutaj strzel usmiech do niego od ucha do ucha) :) albo ... Nie wiem dlaczego ciągle chcesz mi udowodnić, że masz większe wiadomości ode mnie - masz jakies kompleksy czy co ? lub Pycha niejednego wzniosła na poziom wielkości osła :-D

Gość oj radzę tobie
nie pozwalać na to żeby on ciebie lekceważył, bo przyszłośc twoja z nim nie bedzie wesoła ...

Gość dymiaca czaszka
sama mozesz byc przewrazliwiona na tym punkcie- ja jestem -i potegujesz jego zarozumialosc ja bym go olala ale ja olewam 99% meskiej nikczemnej populacji a prawiczek i kropka mnie nie chce

u mnie tez tak bylo na poczatku... potem bylo gorzej... potem troche lepiej.... a teraz mam juz wszystkiego dosyc. Powiem krotko, zwiazek, malzenstwo powinno byc partnerskie.... zostaw go!

Gość Carolineeeee
On pokazuje swoja wyyzszosc... ja też :D

aaaaaahahaahhahaah.. z tym klanem to juz przegiecie:D:D a do autorki, jak sobie poscielesz tak sie wyspisz:) zrob cos z tym , potem juz nic nie poradzisz..

Gość toffiiiffiiik
zawiało toksyną w zwiazku ehehehehheheh