Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzący się stażysta

Po co ja siedzę w tej pracy?

Polecane posty

Kobieta, która jest moim zwierzchnikiem poszła na urlop. Po co każą mi siedzieć?

Gość taka jedna sobie tam
to nie siedz, stoj

jak byłam stażystką to wychodziłam z urzędu i spałam w samochodzie moje koleżanki ciężko pracowały bo powiedzieli że dla najlepszych będą etaty więc harowały jak woły jak staż się skończył to nikomu nie zaproponowano etatu tylko wzięli następnych stażystów he he he :-D

Ogólnie na nadmiar pracy nie narzekam, ale nie lubię siedzieć bezczynnie (zwłaszcza, że aż 8h)

niestety ja tez tak mam, siedze na dupie 8 godzin i nudze sie jak bobr, ale dostaje za to siedzenie 4.5 tys na reke wiec nie bede juz narzekac tylko ze tak strasznie sie kurwa nudze :(

To mnie rozumiesz chyba taka jedna, co? Niektórzy narzekają na nadmiar pracy, ale jak nie ma nic do roboty to też nie jest zbyt ciekawie (przynajmniej dla mnie). Mam wtedy poczucie zmarnowanego czasu.

Gość mezatka24
Książkę jakąś poczytaj, weź może jakieś bloczki do pieczętowania czy cuś. zapytaj może czy komuś w czymś nie pomóc? Masz neta i się nudzisz, no nie.

A ile można na necie siedzieć? :-O W swoim życiu już się tyle na necie nasiedziałem, że już mi się wzrok psuje :-P A jak powiem innym, że się nudzę, to boję się, że później będą mnie po prostu wykorzystywać. Znam to z autopsji.

rozumiem Cie rozumiem, napisalam ci "wstan" bo sama to robie od czasu do czasu, bo mam wrazenie ze mi sie dupa zapada. I sama nie wiem juz co jest gorsze: nawal pracy czy brak obowiazkow. Najlepszy to chyba jedak zloty srodek. Ja juz sie tak od 1.5 roku nudze, marnuje czas...

Od czasu do czasu wstaję, żeby "rozprostować kości" :-)

Gość mezatka24
Jak byłam na stażu też się nudziłam, szukałam sobie pracy - pieczętowanie bloczków, kserowanie, nie wiem cokolwiek byle coś robić. Na szczęście długo to nie trwało, dostałam angaż i mam swoje obowiązki. Wiem co to znaczy się nudzić, ale chyba lepiej "dać się wykorzystać" i coś zrobić, niż bezczynnie siedzieć i na to narzekać? Czyli tak źle i tak niedobrze?

moim jedynym pocieszeniem jest "wymowienie" z pracy, ktore sobie napisalam i trzymam w kompie, od czasu do czasu otwieram czytam i troche mi lepiej, jak ja nienawidze tej roboty!

Gość mezatka24
taka jedna siobie tam - gdzie dają 4 i pół tysiaka za nicnierobienie, daj mi namiary i się zamienimy ;) U mnie jest co robić, wiecznie za dużo, systematycznie dostajesz jeszcze w pakiecie opierdol :P

Gość bezrobotnaaaaaaa
a gdzie ta praca ze za samo siedzenie daja 4,5 tys. chetenie tam przyjde ;-)

oj ja mieszkam daleko daleko na wschodzie. szukam nowej pracy ale ciezko jest, bardzo chcialabym juz zrezygnowac ale rozum mi mowie "nie rob tego"