Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfgsdfgsdfgdsfggs

pigulki od ktorych nie przytyje. Istnieja?

Polecane posty

Gość adfgsdfgsdfgdsfggs

Biore rigevidon od kilku lat, zatrzymaly mi wode, nie moge sie za cholere odchudzic. Teraz planuje zrobic krotka przerwe i zmienic, czy sa jakies pigulki na tyle nieinwazyjne ze po nich nie przytyje, nie spuchne i po prostu mnie zabezpiecza?

Gość lllogesssst
logest,. ja przytylam pol roku temu po microgynon i do tej pory tyle waze. nie chce nic zejsc z wagi to moje cialo ;/ jedynie po logescie stalam sie mniej okragla.... mam 176 i waze 60 kg a wazylam 55 ;/;/;/;/;/;/;/;/;/

Gość adfgsdfgsdfgdsfggs
czyli polecasz logest? troche schudlas po nim? slyszalam ze po yasmin pusci ta zatrzymana woda wreszcie. Nie bardzo mi sie chce isc do ginekologa bo szkoda mi pieniedzy na dowiedzenie sie tego co juz wiem odnosnie zabezpieczenia i hormonow, a jedynie pojscie po recepte. Czy myslicie ze yasmin bedzie ok?

Ja brałam yasminelle i mi sie po nich nie przytyło i mogę wypisywać o nich tylko same superlatywy Ale to też pewnie zależy od Twojego ustroju hormonalnego. w Każdym razie ja byłam zadowolona, a okresu nie miałam jakiego nieregularnego,wiec nei wymagałam, żeby mi się uregulował, a to się stało, teraz jak skończyłam brać to mam dokładnie już 4 cykl co 28 dni

ja brałam yasminelle przez dwa lata - mimo, że starałam się mało jeśc przybyło mi 17 kg :( nie polecam moje koleżanki również przybrały na wadze

Gość ghjgj
żadne tabletki nie gwarantuja ze nie przytyjesz. wszystko zależy od twojego organizmu. na jednych może działać tak na innych tak. więc musisz popróbować

Gość yukaa
nie tyje sie od tabletek! jak zaczelam brac mialam podwyzszony apetyt ale wzglednie to kontrolowalam zeby nie wchlaniac co popadnie i po 2 tygodniach wszystko wrocilo do normy, biore regulon! nic nie przytylam, teraz trzymam linie, nawet troszke schudlam:P buziaki

Gość ajajajajaj
Biorąc 5 lat Cilest przybrałam na wadze 5kg. - po zmianie na Yasminelle o 3 miesiącach zgubiłam 3 kg. Niektóre tabletki zatrzymują wodę w organizmie jak np. Cilest i to też zwiększa wagę. Yasminelle likwidują ten skutek uboczny. Jak dla mnie te tabletki są super.

Gość rataertaerteat
moze sie nie tyje ale tak zatrzymuja wode ze wychodzi na to samo, co mi za rownica czy mam w sobie tluszcz czy wode skoro efekt i wizualnie i na wadze jest ten sam?

Gość ona 20
polecam yasmin. Nie zatrzymuje on wody w organizmie. Tabletki jak dla mnie maja same zalety:)

Gość 50 polskich złotych
ja biore od 4 lat harmonet i NIC nie przytyłam polecam!!

Gość ja tam łykam rigevidon
od lat i wciąż 170cm/53 kg a chciałabym przytyć nawet - nic z tego

Gość to zależy od organizmu
brałam 4 rodzaje tabletek, od żadnych nie tyłam... Więc nie ma czegoś takiego jak tabletki od których się nie tyje. Zapewne musisz wypróbować na sobie różne..