Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klin

Po 4 miesiącach dziewczyna przyznala się że jest wdową

Polecane posty

Gość jedna z wdów
Słuchaj Klin- też jestem wdową, nie mamy tego wypisane na czole... jeśli ktos o to nie pyta, to po co mamy sie tym chwalić, jeśli nie zapytałeś to o co masz pretensję? Myślałes o zaręczynach a teraz takie coś? To znaczy , że tak naprawde nic do niej nie czułeś. Inaczej nie pisałbyś takich bzdur !

Gość manmanman
Klin, czy to nie kojarzy sie z efektem nadmiaru alkoholu na drugi dzien? Czuje, ze dziewczyna bedzie miala kaca a Klin okazał się zwykłym gównem.

Trudno zebym się pytał czy jest wdową ale to nie w tym problem ze nie mowiła. Może jej jeszcze nie kocham a moze dlatego zaczęło mi to przeszkadzać w kazdym bądź razie pasujemy do siebie . Jednak wolałbym związać się zkobietą która ani ślubu ani miesiaca miodowego ani nocy poslubnej nie przeżyła jeszcze z innym mężczyzną.

Gość frettt
ales ty głupi daj dziewczynie spokoj powiedz ze nie mozesz byc z nia bo na nia nie zasługujesz----I BRDZIE TO PRAWDA nie musisz nic zmyslac

Gość frettt
na moj gust masz kompleks małego członka lecz sie

oj, powiedz jej to co napisales w pierszym poście, czyli " niestety zaczęło mi to przeszkadzać że ona tego typu doświadczenia ma już za sobą jak zaręczyny ślub noc poślubna miesiąc miodowy." dziewczyna zrozumie i nawet żałować nie będzie.:) pozdr.

Mam Klin propozycje dla Ciebie. W Arabii Saudyjskiej mozesz poslubic osmiolatke, zwlaszcza jesli bedziesz mial do czynienia z Jej ojcem. Jestem pewien ze bedzie to dziewica pedofilu.

Gość frettt
Po 4 miesiącach dziewczyna przyznala się że jest wdową i nie przyznała sie ale zdobyła sie na odwage aby ci to powiedziec a łatwe to z pewnoacia dla niej nie była ale dziewczyna ma pecha w zyciu -jej maz umarł a potem pojawił sie na jej drodze palant

Też mi przykro ze zmarł jej mąż ale przecież to nie moja wina A ze mi taka po innym nie odpowiada też powinna zrozumieć

Gość kolega Klina
Cicho! Klin to moj koles. Kiedys mierzylismy sobie i jest bez tragedii. Klim ma czlonka 12cm, 9cm obwod. Nieco mniejszy od mojego ale ok. Miedzy nami mezczyznami wystarczy. A ta dziewczyna, nie jest warta takiego wsplanialego chlopaka jak moj kumpel Klin. Moj otworek jest ciasniejszy od jej dziurki. Bardzo lubie jak Klin robi mi klina.

Gość o main got //
Po 4 miesiącach dziewczyna przyznala się że jest wdową i nie przyznała sie ale zdobyła sie na odwage aby ci to powiedziec a łatwe to z pewnoacia dla niej nie była ale dziewczyna ma pecha w zyciu -jej maz umarł a potem pojawił sie na jej drodze palant potwierdzam, odejdz od niej i daj jej szanse na prawdziwą kolejną miłość, ma za sobą traumatyczne przeżycia a Ty się skupiasz tylko na błonie i na sobie. Biedna kobieta :/ wdową w tak młodym wieku :( i jeszcze "przyznała"... o menn :/

Gość She83
Klin jest po prostu niedojrzaly emocjonalnie i chwala Bogu ze nie chce pakowac sie w zwiazek. Najlepiej niech nie pakuje sie w zaden zwiazek bo mlody chlopaszek jest jeszcze z niego!!

A Ty jej opowiedziałeś historię swojego życia przez ten czas.Wie wszystko o Tobie??Wątpię.Nie wie pewnie nawet połowy , a to co wie może nie jest prawdą.Ludzie poznają się całe życie.Ty myślisz , że ona na własne życzenie wdową została.Może wolałbyś rozwódkę. Chyba po prostu masz obawy ,że będzie Cię do zmarłego Męża porównywała i nie okażesz się taki idealny???Dorośli ludzie a czasami problemy macie jak dzieci.Życzę z całego serca żebyś w życiu miał tylko takie problemy.

Gość
Łaj tam, abo to przymus jakiś? Co dzień tysiące osób są odrzucane z bardziej bzdurnych powodów. Nie chce, niech nie bierze. Wychładzaj relacje, aż związek padnie śmiercią naturalną. Będzie pytała o co chdzi, powiedz, że to nie to, zauroczenie minęło i tyle.

Gość Jak jednego pochowała w tak
młodym wieku to i Ciebie może jeszcze pochować

Gość Jak jednego pochowała w tak
czasami kobiety tak mają

Gość ale debilne
Trudno mówić o prawdziwej milości po 4 miesiącach choć udana dziewczyna i podoba mi się to po chu sie chciales zareczyc

Gość Paweł123
Klin ..mam pomysl jak Tobie omoc ,ale nie napisze nic na kafeterii,podaj mi swoj adres e mailowy

Gość ihoo
nie oszukujmy się przyjemniej znaleźć młodą dziewicę niż wdowę, a w noc poślubną masz się czego obawiać bo napewno czy będzie chciala czy nie to porówna obie te noce i sądzę że ta pierwsza zawsze będzie bardziej wyjątkowa.

Gorsze że to dla mnie nie będzie tak przyjemne jak gdyby to dla nas obojga był pierwszy raz

Gość kobiety zawsze porównują
choć nie zawsze o tym mówią

Gość raaaannny julllekkkkkk
o kurcze cos mi sie tu nie kleji zaprzeczasz sam sobie jak ktos tu wzesniej zauwazyl. szkoda dziewczyny. od porownan nie da sie nigdy uciec ale nie kasa nie miejsce nic nie zastapi uczucia, czułosci. milosci. wazna jest relacja miedzy partnerami a nie kasa . mozna byc szczeslwym w ziemiance. wy jestescie wazni. co miedzy wami. watki finansowe pomin bo rozsadna kobieta to oleje. a skoro btak dziewictwa to taki broblem ... kurcze w koncu nie spala z byle kim, byle jak byle gdzie. to byl jej maz. naturalne ze z nim to robila. jak by miala z 10 aliczonych to bym zrozumiala wstret. moj maz mial jedna przede mna.. no jasne ze mysle xczasem jak to mu bylo ale nie popadam w paranoje. liczy sie to co razem zbudowalismy

Gość klin = prawiczek i kropka
ten sam styl i idiotyczne motywy w tekstach lecz nogi prawiczek

\" frufru-heh no myślisz ze jak jej powie ze to dlatego ze jest za gruba/za biedna/nie jest dziewicą to będzie jej mniej przykro? powiedz jej autorze o tym braku błony, bedzie jej jeszcze smieszniej niz jakbys jej powiedzial o obiekcjach do wdowieństwa \' jesli autor ma taki sposób myslenia jak ty.... :O Wiesz, dorośli :P ludzie mogą wymyślić sensowny argument, a nie coś tak beznadziejnego...