Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka29

Ginekolog ze Szpitala Praskiego

Polecane posty

Gość miśka29

Potrzebuję namiary na ginekologa ze Szpitala Praskiego, który Waszym zdaniem raczej nie będzie robił mi problemów z wypisaniem papierka na cesarkę. Jestem w 32 tc i od 2 tyg borykam się z opryszczką genitalną (HSV2), nigdy wcześniej jej nie miałąm, więc jest to zakażenie pierwotne, groźne dla dziecka. Zwykłą opryszczkę na ustach miałąm może ze 2 razy w życiu, więc wątpię, zebym wytworzyłą jakieś przeciwciała. Opryszczka jest oficjalnym wskazaniem do cc, natomiast moja lekarka z Żelaznej raczej nie da mi skierowania, bo tam stawiają przede wszystkim na porody sn i uważają, ze jak zaleczę objawy, to już będzie ok. Natomiast konsultowałam tą sprawę ze znajomą pracującą w służbie zdrowia w USA i ona doradziła, zebym czasami nie dała się zbyć i na pewno załatwiłą cesarkę. Bo ten wirus jest utajony i nawet jak go nie widać, to w 80% przypadków uaktywnia się w czasie porodu, a zakażenie dziecka jest bardzo niebezpieczne. Co o tym wszystkim myślićie? Może któraś miała podobną sytuację i cesarke? No i proszę o namiary, najlepiej z Praskiego, bo najbliżej. pozdrawiam

Gość miśka29
Może ktoś jednak coś wie?