Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ważne-pomocy

Diane 35 a ciąża

Polecane posty

Gość bardzo ważne-pomocy

Czy zdarzyło się, że któraś z Was zaszła w ciążę stosując Dianę 35???? Słyszałyście o takim przypadku? Bardzo proszę o odp.

Gość bardzo ważne-pomocy
Up

Gość srup
idz do lekarza a nie tu pyatsz,jesli sie boisz ze jestes w ciazy i panikujesz

Gość bardzo ważne-pomocy
Nie panikuję, bo nawet gdybym była to ok, jestem osobą dorosłą i dziecko nie byłoby przeszkodą w życiu. Pytam, gdyż dopiero w przyszłym tygodniu mogę wybrać się do ginekologa, a testom po prostu nie wierzę. Miałam okres z odstawienia dwa tygodnie temu, bardzo silny- do tej pory zawsze lekkie krwawienie, u mnie w rodzinie były kobiety, które miały okres przez 3-4 miesiące ciąży, od czasu gdy mi się skończył mam wiele objawów ciążowych, więc nie wiem czy to moje wyolbrzymianie czy jednak ciążą.

Gość diane_25
Hej! A które opakowanie diany? Przez kilka pierwszych opakować ja miałam lekkie krwiawienia w czasie po zakończonym okresie. I do tego mimo że nie miewam zazwyczaj takich rzeczy to miałam też obiajwy iście ciążowe czyli mdłości bóle w piersiach, ale to było spowodowane dianą, nie ciążą. Skończyło się to wszystko po 4 opakowaniu bodajże. Biust mi na dianie troche urusł :) A skoro bierzesz diane i jeszcze masz test negatywny to mogę ci powiedzieć że na 99.9% w ciązy nie jesteś. Diana jest zbyt silna.

Gość jesli chodzi o diane
to to jest taki syf, ze nawet po odstawieniu bedzie trudno zajsc ci w ciaze juz nie wspomne o trudnosciach podczas brania :o